Ailem beni amcamın kızı ile evlendirmek istiyor ama ben evliliğe hazır değilim ve akraba evliliği bana garip geliyor
Kuzenim ile konuştum lütfen evlenelim yoksa babam abim bana hayatı zindan edecek dio napıcam bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim
Ailem beni amcamın kızı ile evlendirmek istiyor ama ben evliliğe hazır değilim ve akraba evliliği bana garip geliyor
Kuzenim ile konuştum lütfen evlenelim yoksa babam abim bana hayatı zindan edecek dio napıcam bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Akraba evliliğine karşı değilim. Eğer oluru varsa olabilir
Ben garipsedim kuzenim lütfen tek kurtuluş yolum sensin dio
Bilemem
@Başak97 ama evlilikten korkuyorum bekar hayatını seviyor um gez toz istediğin i yap
@Başak97 sen niye benim yorum yaptığım her sorunun altına yorum yapıyorsun. Kaç gündür görüyorum seni farkındaysan
hayır ya abi insan vaar etrafta başkası olsun
Biliyorum ama kız tek kurtuluşum bu dio
Yaaa bende çocuk olayından korkuyorum
Ben çok fazla hovardalık yapıyorum alkol gece takılması alem kızlar ailemde seni adam edicem dedi bu evliliği istedi
Kızı bu durumda bırakamam Tek şansım sensin dio ailemde bu kızla evlenceneksin dio
@Başak97 🤔
Allah yazdıysa bozsun bizde öyle bir gelenek yok Allah'tan. Kardeş gibi büyütüldük biz kuzenlerimle
Yaaa dimi keşke öyle olsa bizede kuzenm yalvarıyor lütfen evlenelim die
Ben akraba evliliğini pek tasvip etmiyorum
Öylemi dersin
Güzel güzel evlen işte mız mız olma
Olmaz
Öylemi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bu oldukça karmaşık bir durum. 😔 Öncelikle hislerini bastırma, zamanla kendini daha da kötü hissedebilirsin. Akraba evliliği konusunda toplumun bazı kesimlerinde gelenekler nedeniyle baskılar olsa da bu senin hayatın ve kimse zorla bir karar almanı sağlayamaz. Öncelikle kendi hislerini netleştirmen çok önemli. Bu evliliğe hazır değilsen ve istemediğin bir şeyse açık ve sakin bir şekilde hem ailene hem de kuzenine bunu ifade etmelisin.
Ailene duygularını ve bu durumun seni nasıl etkilediğini anlatmaya çalışırken sakin bir dil kullan. Onlara, kendi hayatını kendi tercihlerine göre yaşamanın senin için ne kadar önemli olduğunu açıklayabilirsin. Gerekirse güvendiğin bir büyüğünden ya da bir uzmandan destek alarak bu durumu birlikte çözebilirsiniz. Sonuçta bu senin hayatın ve mutluluk senin hakkın. 🫶✨ Unutma, karar almakta özgürsün ve bunun bir ömür boyu süreceğini hatırlamak önemli!