Babanız size böyle söyleseydi ne yapardınız?

Hepinize iyi günler babam 60 yaşında ve sinirli biri bugün sabah yazlığa taşındık evden tüm eşyaları aldık arabaya doldurduk ama araba küçük olduğu için eşyaların çoğu bagaja sığmadı ve babam ile ben arabanın arka koltuğuna da eşyaları sığdırdık ama nasıl sığdırdık zar zor sığdırdık çünkü o kadar çok ev eşyası vardı ki baktım bir ara biz babamla binanın garajında eşyaları arabaya sığdırmaya çalışırken birden baktım bir adam garajda dolaşıyor elinde kağıt kalem vardı etrafa bakıyordu sonra babam o adama ne oldu ne arıyorsunuz burada dedi adam babama ben binanın elektirk sayacını arıyorum sayacı okuyacağım dedi gitti tam o sırada arabanın kapısı açık almış arka koltuktan bir kaç tane çorba tabağı düştü ve kırıldı sonra babam bana küfür etmeye başladı şere*siz oro*pu çocuğu uğursuz falan dedi sonra bende kaçtım garajın bir köşesine gidip saklandım sonra annem hazırlandı ve aşağıya indi bizde arabaya bindik sonra babam arabada da yine bana saydırıyordu anneme bu şeytan varya bu şeytandır bunun kaşları şeytan kaşlarıdır falan diye kızdı bir de babam anneme onun ailesiyle beni kıyaslayarak buda senin ailen gibi uğursuzdur zaten onların yeğenidir onlara çekmiş ne beklersin ki dedi ben yol boyunca ağzımı bile açmadım babamla konuşmadım. Sizin babanız size böyle şeyler söyleseydi ne yapardınız?

Babanız size böyle söyleseydi ne yapardınız?