Abislerim beni öz küçük kiz kardesiniz olarak dusunun ve ben boyle dertliyim her seyi size anlatiyorum abim olarak ne dersiniz?

20 yaşındayım flortum bile olmadi arkadaslarim bunun eksiklik oldugunu evde kalacagimi söylüyor ailem de surekli üniversitede sevgili yap diyor bu yaslarda acil sevgili yapmalı miyim ben kullanilacak eğlenilecek kiz degilim bunun olmasindna korkuyorum çünkü boyle durum olursa in*hara kadar giderim buna eminim asiri hassas bir yapım var sena duzgun gibi düşünün beni de ayni hassasliktayiz hatta ben daha bile hassasim cok dusunceli cok fedakar biriyim ama bunlar manipulasyon vb ile kullanılırsa kendimi bile asarim bazi insanlar hassas dogar bu secilen veya drgistirilen bir sey degil daha once psikologa da sordugumda bunun psikolojik bozukpuk degil kişilik tipi oldugunu ve sadece hayatina aldigin insanlari dikkatli secmem gerektigini söyledi yasitim erkeklere bakiyorum kimse ciddi iliski vb duusnmiyor herkesin sevgilisi var ama onlar eski sevgili olarak kalıyor ben iste o eski sevgili olmaktan korkuyorum ama cevreden gelen yigun baski sevgili yapmamais olmanin utanc verici oldgy duusncesinj veya insanlarin bana inanmayacagini cogunluk her halti yedigi için benim arada kaynayacagom düşüncesini olusturdu bende
Abislerim beni öz küçük kiz kardesiniz olarak dusunun ve ben boyle dertliyim her seyi size anlatiyorum abim olarak ne dersiniz?