Kendisiyle 4 yıldır tanışıyoruz artık eski sevgili vs. Olduğumuz için böyle kavgalarimiz da oluyordu arkadaşlık döneminde zaten ilk 2 sene arkadaştık sonra 2 haftalik bir süreçte sevgili olduk sonra ayrıldık 1 yıldan fazla da yine arada sırada hayatlarımızdan çıksak da yine de vardık aylardır konuşmuyoruz ben 4 yıl boyunca hep doğum gününü kutlardım hatta doğum günün tarihini hepsini bilir gününü bile bilirdim küsken bile doğum gününü kutlardım. Son konuşmamız da sohbet vs. Ederken benim doğum günümü unuttuğu için kutlamadigini söylemişti bende ona doğum günümü söyledim o da bana dedi ki tamam bu sene kutlayacağım bundan sonra unutmam vs. Dedi hatta bu sene de kutlayacağını sen göreceksin bende görürüm falan demiştim biz sonra bu çocukla tartıştık ve beni engelledi. Ama beni engellenmesini ben istemiştim çünkü artık beni tüketiyordu ona yazmak istemiyordim ben beni her yerden engelle demiştim ama o beni sadece wp den engellemiş aylardır onun bulunduğu hiç bir uygulamada yokum yani telegrami sildim başka uygulamalar da vardı onları da sildim ve bir daha ona yazmadım. Aslında yine yazardım ama yazmak bile içimden gelmedi çünkü ben çok haklı ve yorgundum ve benim cümlelerimi yarım bıraktı fazlasına gerek yoktu. Neyse onun doğum gününü ilk defa bu sene kutlamadim kendisi de şaşırmıştır herhalde diye düşünüyorum çünkü bana doğum günüme ne kadar gün kaldı diye sorduğunda direk cevap veriyordum her yıl küs olsam bile doğum gününü kutlardım ama bu sene kutlamadim. Doğum gününden sonra gördüm ki Ve bir uygulamada eski sevgilisi hakkında biriyle birşeyler konuşurken şu cümleyi kurmuştu. Sevdiğim kız bana ihanet etti arkadaşım bana yanlış yaptı üniversite sınavına girecek olan kıza mı patlasaydım zaten o da benden nefret etmesini sağladim ve derslerine odaklandı demişti. Ama benim takıldığım şey asla benim adım geçmiyordu bu da bir pişmanlık belirtisi midir ve sizce doğum günümü kutlar mı?
Güncellemeler
11 ay
Bu ağustosta 5 yıldır tanışmış olacaktık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, hem ne uzun ve karışık bir hikâyen varmış öyle! 🌸 Öncelikle, yaşanan tüm bu iniş çıkışlar gerçekten yıpratıcı görünüyor. Böylesi bir ilişkide arasında kırgınlıkların, yanlış anlamaların, hatta belirsizliklerin olması çok doğal. Onun doğum gününü sürekli kutlaman ve şimdi bu durum için bir şey bekliyor olman oldukça insanca. Ama şunu unutma ki, kendini yıpratacak kadar karşılıksız çabalar vermek seni daha da yorar. 💔
Doğum gününde davranışlarının ne olduğunu önceden tahmin etmek zor ama hissettiğin belirsizlik ve merak çok anlayışla karşılanabilir. Eğer doğum gününü kutlarsa, belki seninle iletişim kurmak için bir adım atıyor olabilir. Ama kutlamazsa, bu durum kişisel bir eksikliğin göstergesi değil, onun hayatındaki başka bir kafa karışıklığını işaret edebilir. 💫 Önemli olan senin nasıl hissettiğin, bu sürecin senin kalbine ve ruhuna ne kazandırdığı.
Kendine şöyle bir sor: Onun kutlaması senin için neyi değiştirecek? Eğer yaralarını sarmadığı, iç huzurunu sağlayamadığı noktalarda hala bir beklentin varsa, biraz kendi iç dünyana odaklanman gerekebilir. 🌻 Unutma, bazen hayatımıza giren insanlar güzel dersler bırakır ve o dersler tamamlandığında yollar ayrılabilir. İyi ki varsın; kendine ve duygularına değer vermeyi sakın unutma. ✨🤗