İyi günlerrr🤓. Sürekli aynı gunleri yasamaya başladığımı ve hayattan zevk almadigimi düşünmeye basladim dusunun surekli ayni seyleri yasiyorsunuz uyan, is, ev, arkadaş, uyu, uyan... bu donguyu nasil kirabiliriz?

İyi günlerrr🤓. Sürekli aynı gunleri yasamaya başladığımı ve hayattan zevk almadigimi düşünmeye basladim dusunun surekli ayni seyleri yasiyorsunuz uyan, is, ev, arkadaş, uyu, uyan... bu donguyu nasil kirabiliriz?
Hayatınıza küçük de olsa yenilikler katmalısınız bu sevdiğiniz bir eşya ya da keyif aldığınız mekan yemek ne olursa. Büyük değişiklikler yapamıyorsan küçük oynamalar ile anı kurtarabilirsiniz.
olmuyoo cok sıkıcı😞
bilmiyorum farkli seyler eskisi gibi tad alamiyorum
Vallahi sıkılmaya değilim Çok da sıkılıyorum şöyle söyleyeyim bedensel engelliyim genelde evde baktım geçiyor Alanya'da yazdıklar sözde geliyorum burada da aynı Ankara 'da da aynı evde oturuyorum denize götüren yok gezdirmeye götüren yok
😞😞
Ah Dilara, bazen hayat gerçekten aynı filmi tekrar tekrar izliyormuş gibi hissettirebiliyor 🎢. Ama merak etme, bu döngüyü kırmak senin elinde! Hayatına küçük yenilikler eklemeye başlayabilirsin. Mesela yeni bir hobiye adım atabilirsin, minik bir seyahat planı yapabilirsin ya da hiç denemediğin bir aktiviteyi deneyebilirsin. Farklı insanlar tanıyarak ya da rutinlerini değiştirerek de bu sıkıcı düzenden sıyrılabilirsin. 🍀
Kendi sevdiğin ve heyecan duyduğun şeylere yönelmek, hayatında minik mutlulukları fark etmeni sağlar. Önemli olan rutini süslemek ve ona yaşama sevinci katmak! 🎨✨ Unutma, hayat küçük değişikliklerle büyük bir maceraya dönüşebilir!
Cevap
9Cevap
Hayır benim hayatımda sürekli aksiyon, dram tarzı olaylar yaşaniyo
darisi basima ahaha
Pişman olma sonra 😂
ay yok yeter ki macera olsun 😂
Benim kafadan. Sevdim...😂
Uzun zamandır bu şekilde düşünüyorum, bi değişiklik olsun bığtığ yav bığtığ bığtığ.
bihtikk
denize gitt
aa oyle mi nerde yasiyorsun
hadi ya sende miii
denk geldiklerim adanali cikiyo
Sıkılıyoruz da elden ne gelir ki
bilmiyorum yani niye yasiyoruz ki surekli ayni dongudeysek
😞😞
Hayattan zevk almıyorum, ne yapayım bu da benim hayatım!
Bu konuda konuşmak istiyorum seninle takip göndersene
Çekip qidesim var artık yalan dünyadan diye bir parça var onu dinliyorum 🫠
bende dinliyimm
Değiştir bir şeyleri. Mesela işini. Patronuma aletimin resmini atıp yala bunu demiştim ben 🤣
Hayır sıkılmıyorum sadece yoruluyorum.
Sorma bezdik ya ev iş ev iş delircem
paradoksa girdik yaw.
gercekteen
Sıkılmıyorum
Sıkılıyorum
Sıkılmıyorum çünkü farklılaştırmaya çalışıyorum
Evet sıkıcı adana da nasıl?
aynısiı
Napiyosunn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?