Benim bir ev arkadaşım var kendisi erkek onun evinde kiraciyim ortak kalıyoruz ilişkisi var ama benimlede duygusal yakınlık kuruyo?

bir erkek bir kadına deli gibi aşık olsa 10 yılda neden evlenmez onunla İster dünya karşı çıksın ya da kızı ailesi vermesin diyelim ama kız da seni çok seviyor ve nasıl olurda okadar zamanda evlilik olmaz. kız turkiyede. kendisi bir kac yıldır Avrupa' da imkansizim sevdigim kalp yaram diyor kizla devamli konusuyor hatta gecen aksam ailen davet etsin babam gelip konuşsun sizin kilerle dedi kıza. ama benle de samimi ve bana deger verip beni kiskaniyor dun aksam tartıştık bu eve erkek getirmiyceksin arkadas falan dedi kıskandı ve kavga etik bitirelim ev arkadasligini dedi bende bavulumu toplamaya kalktim bırak onu otur şuraya ozur dilerim seni seviyorum dedi sonra beni yemege çıkardı. yemege giderken yolda hala kızla mesajlasiyordu oturduk yemeye telefona bakmadi kiz yazip duruyordu o benle sohbrt etti yemek yedi ne yapmaya calisiyor?
Benim bir ev arkadaşım var kendisi erkek onun evinde kiraciyim ortak kalıyoruz ilişkisi var ama benimlede duygusal yakınlık kuruyo?