biz kıllıysak sizin yüzünüzden erkekler yüzünden kıllıyız genetik özellikler olarak rus kızları güzel diyorsunuz demekki onların erkekleri babaları tüysüzmüş bunun bilincinde misiniz siz?
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu cevabı yazmadan önce aşağıdaki yorumların çoğuna bir göz gezdirdim. Genetik olabilir. Kıllı olmak türk kızının doğasında var. Birşey demiyoruz. Ama bakımsızlık kezbanlıktır. Olayı genetiğe atmayın. Erkeğin kıllısı Ali'den, kadının kıllısı ayıdan diye bir laf vardır. Bakımsız nedir diye sormuşsun söyleyeyim. Yaz gelmeye başladığında havalar güzelleşmeye başladığında, açılıp saçılıp dönülmeye başladığınızda etek giyecem diye bacaklara ağda yapıp, üstüne kollara dokunmayıp erkek gibi kıllı kıllı kollarla gerine gerine dolaşmaktır kezbanlık. Surata 5 kat boya sürüp, erkeklerde faul veya favori olarak nitelendirilen, kadınların çoğunluğunda da zayıf veya gür olarak bulunan kılları almamaktır. Vs. Vs. Vs
04 Yorumla
Soran+1 yılbelli olmuyorsa ne gereği var almanın?
- +1 yıl
Belli olmamak. Kıl ya vardır ya yoktur. Belli olan veya olmayan kıl yoktur erkek için. Ve senin o belli olmuyor dediğin kıllar erkeğin gözüne ilk çarpan şeylerdir. Hani kızlar burada soruyorlar ya, bir kızın ilk neresine bakarsınız diye. %90'ı ilk kıla bakar. Yüzündeki kolundakine. Ve emin ol erkekler bunları ilk bakışta görür.
Soran+1 yılhayır kıl değilde normal sarı tüylerden söz ediyorum
- +1 yıl
Valla ister tüy de ister kıl de. İster siyah de, ister sarı de. Mesele almak ya da almamak.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. aynen dogru adam orman gıbıyse kızıda tabıkı kıllı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Ya arkadasim tuy ne ya Allah im ya rabbim bir kere Allah biz insanogluna bunu layik gormus avuc ici haric geri kalan vucuda ypgunlugu degisecek sekilde tuy koku vermis bunu kabul etmek zorundalar bir kere rus da tuylu TÜRK'de onlar sadece bizim gibi degil kucuk yasta basliyolar orda burada gezmeye e dogal olarak birsuru bakim yaptiriyolar bir kere biz TÜRK kizlari dogaliz tamam mi sanki dersin erkekler cok duzgun ya Allah im ya guldurdunuz gece gece
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama haklıyım değilmi kardeş :DDD
+1 yılaman bize kezban diyorlar da kendileri ne sanki. kuru fasulyenin yanında soğan yerler, sevgilileriyle öpüşürler
177 Yorumla
Soran+1 yılaynen çok doğru :D
- +1 yıl
teşekkürler canım :)
Soran+1 yılrica ederim tatlım :)
Soran+1 yılAHAHA yazık diyecek birşey bulamadı :DD
Soran+1 yılosuruyorsun diyor bide :DD
- +1 yıl
kuru fasulyeye laf etmeseydin iyiydi bak :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
46Cevap
Hayır yani gördükleri kaşı gözü tüy içinde olan kızlara direk ''kezban'' tanımını koyuyorlar. Kezban ne peki? Yalancı, hırsız anlamına gelen bir kelime. Siz utanmıyor musunuz bize kezban demeye? Yediğiniz içtiğiniz yaptığınız iş bin türlü pislik içinde ama gelir bize laf atarlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok haklsın
+1 yılTürk erkekleri yakışıklı değil.
Türk Irkı güzelse bile Katkıda bulunan güzel Türk kadınlarıdır. Erkekleri değil.134 Yorumla- +1 yıl
Türk erkeklerini sevmiyormusun
Soran+1 yılçok haklısın çok :)
- +1 yıl
cevap ver
- +1 yıl
@PheriLiÇee cevap ver kadın
- +1 yıl
Şimdi bu'da başladı ismimi eklemeye. Ne var
- +1 yıl
cevapla işte!
Soran+1 yılkızı rahat bırak işine mi gelmedi?
- +1 yıl
Türk kzların 1 kez olsun aşağlamadm
- +1 yıl
işime gelmemişmiş Türk kızlarının vatan haini olmasını istemiyorum anladın mı
- +1 yıl
Türk erkeklerinden az yakışıklı çıkar, kızlarından Fazlasıyla güzelleri çıkar niye çünkü annelerimiz Türk kadını,
- +1 yıl
hem Atatürkün resmini koyuyor hemde Türk erkeklerini aşağlıyor Atatürk Türk değilmi, benim yaratılışmdaki en büyük üstünlük Türk olmam lafı Atatürke ait
- +1 yıl
cevap ver sen gizli üye olup Türk erkeklerinin erkekliğini aşağılayan eski nickim herzeleidle tartışan kızmısın yoksa
- +1 yıl
sen gerçek Türksen Türk erkeğini böyle aşağılamazsın @PheriLiÇee
- +1 yıl
Atatürk Türk kadınını kızını aşağlamadı!!
- +1 yıl
hepimizin aşağıladğın mı sanıyorsun ben 1 kez bile aşağılamadım
- +1 yıl
Türk'ün hasıyım Oğuzum, ama size haddinizi bileceksiniz
- +1 yıl
Türk erkeğinin erkekliği, ni aşağıladın mı hiç
- +1 yıl
bir soruda Türk erkekleri, ne erken boşalyor detyip erkekliğini aşağılayan üye senmisin
- +1 yıl
@PheriLiÇee cevap ver Türk erkeğine hakaret edip Türkçülük yaptığınm sanıyorsun Türk erkeğini Türk milletinden mi soyutluyorsun
- +1 yıl
Ne diyorsun sen ya, lüzumsuz sorularda gezmem.. Başka birisiyle karıştırmıssın..
- +1 yıl
Türk erkeği hakkında gerçekte ne düşünüyorsun anlat @PheriLiÇee
- +1 yıl
erkekliğimizi aşağılarmıydn
- +1 yıl
cevap ver hadi @PheriLiÇee yabancı erkekleri çokmu yakışıklı buluyorsun ve üstün görüyorsun
- +1 yıl
eğer milliyetçiyim deyip birde Türk erkeklerğini aşağılayıp yabancı erkeklerle sevişme, evlenme hayalleri kuruyorsan yazıklar olsun milletini küçük düşürdüğünü bil @PheriLiÇee
- +1 yıl
Ahah, takıntılı mısın durmadan yazıyorsun
- +1 yıl
cevap ver bana
- +1 yıl
evet takntıllıym
- +1 yıl
Belli oluyor.
- +1 yıl
benimle konuşacağına sorularıma cevap versene Türk erkeğinin erkekliğini aşağlarmsın yabancı erkeklere hayranmısın
- +1 yıl
hainmisin sen cevap ver
- +1 yıl
hem Türkçülük yapıp hem Türk erkeklerini aşağılayıp hem yabancı erkeklerimi hayal ediceksin @PheriLiÇee
- +1 yıl
Bukadar Türk kızlarına, ırkımdan olma kadınlara hakaret ve aşağlama soruları açıldıkça bende sizi gömerim, savunacak değilim Türk erkeklerini...
- +1 yıl
seni, n gibi dar görüşlü kadınlardan bıktım lanet olsun senin gibilere, Türk kadınlarını hepimiz aşağılamıyoruz, senin yaptığına milliyetçilik denmez milliyetçiyim diye gezip milliyetçi kadınların namusunu küçük düşürme, Türk erkeklerinin erkekliğini de mi aşağılyorsun?
- +1 yıl
@PheriLiÇee Türkçümüsün sen
Rus kızları güzeldir çünkü ırkı saf yani ataları tek soydan geliyor ama Türklerin ırkı saf değil çinliler araplar yahudiler anasını satıyım karışık pizza gibiyiz *
03 Yorumla- +1 yıl
ne biçim laf l*n o küfür edecen sandım
Soran+1 yılevet ama kimse kimseye laf edemez malesef
- +1 yıl
Araplar cinliler ne alaka?
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kizlarimizin killari babalarindan gecmez.. analarindan gecer.. killar babadan ogula gecer.. biraz genetik ogren once.. erkek vucuduyla kiz vucudu farklidir..
09 Yorumla- +1 yıl
Annesi teyzesi halasi ebesi tuysuz olanlar ne yapsin?
Soran+1 yılhayır babaların da etkisi var biyoloji öğretmenliği okuyorum
Soran+1 yılonlar da az oluyor tabi babasına da bağlı
Soran+1 yılgittim emin ol ayva tüylerini daha da kalınlaştırır o bilemeyip cahil cahil konuşma lütfen
- +1 yıl
İmm.. cahil olan sensinaslinda sanirim.. iki cesit lazer epilasyon var.. birincisi hemen herkesin gittigi ucuz lazer.. ve bir de onun dort kati fiyatinda olan ama kesin cozum sunan lazer epilasyon.. ucuz etin yahnisiyle is yapip sonra artti deme :) burada uygulanan lazer uygulamasini kimse tercih etmiyor avrupada.. sonra da gelir cahilin teki karsisindakine cahil cahil konusur boyle ;)
Soran+1 yılsen kaç kere gittin herşeyi deneyecek kadar da paramız var şükür bilmeyenin halide başka oluyor sağdan
- +1 yıl
Kendin o kadar bilgiliysen coktan giderdin de killarindan kurtulurdun.. ben allaha, sukur kutup ayisi gibi degilim gitmeye ihtiyacim yok.. cevremde giden kizlar var.. gogus arasi , koltuk alti , bel ve genital bolge icin.. kendim gitmeme gerek yok bir seyi bilmem icin.. kendin cok biliyorsan giderdin.. adi da turkce karsiligiyla mavi ışık.. turkiyedeki kirmizi isik teknolojisi.. red light alexandr diye gecer bu teknoloji.. ve bu isinlarin hicbiri sarisinlarda ise yaramaz.. blue light kesin cozumdur.. atastir ogren.. tasinir cihaz istersen de philips lumea IPL hair removal system diye geciuor cihaz..£450 ingiltere fiyati. Bunin mavi isiklisi alinmali. evde yapilabilecek en ust duzey uygulama..
+1 yılKezbanlar olmasa güzelleri seçemezdik bir kaçınız bıyıklı olunda güzel kız olsun birazda enetik diyrsun arkadaş kıl almıyorsan hiç ağda yapmıyorsa erkek gibi geziyorsan buda mı genetik şimdi tıpta herşeyin çzöümü var allaha şükür
:))20 YorumlaAyni gen sizdende geliyir farkindasiniz degilmi. Biz agaca kerkinip cocuklarimizi agactan cikartmiyoruz ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılbiz tüysüz olsak bile kıl yoğunluğu sizde bir de çoğunuz esmer olduğu için?
Soran+1 yılsarı tüyden bahsetmiyorum siyahtan bahsediyorum ki esmerlerin çoğunda vardır cahil olan sensin belli
Soran+1 yıltabki
milletini ecdadini kotuleyen tek ırk turk milletidir... kimse kimseyi kotuleme hakkina sahip degildir zorlada evlendirmiyor kimseyi kimse icinde degismeyin.
10 Yorumla
+1 yılya şu saçma sapan açıklamalar yüzünden adımız kezbana çıkıyor asıll :( yapmayın rica ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılMantık sadece bilmiyorsanız susacaksin
Demekki türk ırkıda en baştan böyle yaratılmış. Bazı insanlar genetik olarak tüysüz oluyor ama bazı insanlar babası tüysüz olmasına rağmen kendisi tüylü oluyor, tüylü olmak doğal zaten normal.
02 Yorumla
Soran+1 yılhah şöyle laf da etmeyeceksiniz o zaman net
+1 yılyooooooo ben kıllı demiyorum kezbanda demiyorum he ukrayna rus kızı her zaman güzeldir ama. türk kızıda iyi yani kötü demedımm
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım
Bu çok saçma olmuş bana göre kıl olabilir doğal bir şey o önemli değil oradaki KEZBAN lafı sizin bakımsızlıktan ve o çıkan kılları alamadığınızdan dolayı söylenmiştir.
02 Yorumla
Soran+1 yılbakımdan kastın ne
+1 yılAğdayıda mi erkekler elimizden alıyor kuzum?
85 Yorumla
Soran+1 yıltüysüz olmak varken bayan?
- +1 yıl
Değilsen olmak için elinden geleni yaparsın lafın muhatabı olmazsın.
Soran+1 yılherkesin kararı kimse kimseye laf edemez ki türk kızları genellemesi yapıyorlar bu kadar gurursuz olma bence
- +1 yıl
Ne yapayım onlar genelleme yapıyor diye sen gibi çıkıp yarım yamalak verilen biyoloji dersi ile genetik okumuş edasıyla başka bir genelleme mi yapayım :)
Bana ne kim ne derse desin ben kendimle barışığım başkasının fikirleri beni bağlamaz ;) - +1 yıl
helal olsun be @başbelası1kadın
Heee kezbanız, çirkinlikten ölüyoruz :)))
18 Yorumla
Soran+1 yılaynen :D
Soran+1 yılay bu ne yersiz özgüven :D
Soran+1 yılsorunun büyüğü sende :DD
+1 yılbende hep bunu diyom:D duygularıma tercüman olmuşsun: D
16 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama :D
- +1 yıl
Türk erkeklerini aşağlıyormusun
- +1 yıl
onlar Türk kızlarını aşağılarsa evett
- +1 yıl
aşağılamıyorsa
- +1 yıl
o zaman ben niye aşağılım. Ama ben nerdeyse 2-3 tane dışında aşağılamayanıda görmedim
- +1 yıl
ne kadar aşağılarsın erkekliğimize hakaret edermisin
Gizli Üye(30-35)+1 yıl92 Yorumla
Soran+1 yılAHAHA SEN :D
insanı insan olduğu için kabullenelim ve bu tartırşmaya son verelim diğer türlüsü insana değer vermiyormuşuz gibi bir algı oluşuyor :d
10 YorumlaTürk kızlarının guzel oldugunu söyleyen sadece azınlıktakı abaza cınslerı. Sen ıyu
06 Yorumla
Soran+1 yılSizin keko olduğunuzu herkes biliyor sagdan
Soran+1 yılkeşke gitseniz sizler de yakışıklı sayılmazsınız zaten
Soran+1 yıloh rahatladım
aman dedigin gibi ayni gnetik havuzdan cikmayiz yahu bosver
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
kurunun yanindaki sogana laf ettirmem arkadas.. o sogani yer gerekirse bir hafta öpüsmem nokta..
00 Yorumla
+1 yılSen de onları takıyorsun? Vay be takan kızlar varmış demek ki.
10 Yorumlakezbanlıkla kılın güzelliğin ne alakası var önce anlamını öğrenin
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyoruz merak etme sen
Ya siz killi olduğunuz için biz killiysak :))
İlk kim başlattı ulan02 Yorumla
Soran+1 yılSİZ :DD
+1 yılSana bisey diyimmi onlari bosver ben killi seviyorum yaaa... aha acik acikta söylüyorummmmm
02 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var smdi :DD
- +1 yıl
Yeri gelmisken bende kendi dusuncemi soyleyeyim dedim:)))))
+1 yılrusları niye bukadar eleştiriyorsunuz siz daha birbirinizi çekemiyorsunuz.
03 Yorumla
Soran+1 yılrusları değil sizi eleştiriyoruz yanlış anlaşılmasın
- +1 yıl
ruslar üzerinden laf atıyorsunuz ama bayan
sizde bıyık bıraksanız dahamı güzel oluyosunuz sanki oyüzden alın diyoz.
Soran+1 yılHerkes değil bizde sizi beğenmiyoruz
Erkekler Üzerine. Kalmayan tek mevzuydu bu kıl sonunda onunda bizim üzerimize. Yiktiniz insaf ya
07 Yorumla
Soran+1 yılacı gerçekler üzgünüm
Soran+1 yılinşallah en kısa zamanda gidersiniz :D
Soran+1 yılAy nereye giderseniz gidin :D
Soran+1 yılyav he he :DD
- Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılYaf ne alaka Ruslarda kılsız mı zannediyorsun alıyorlar onlarda:)
03 Yorumla
Soran+1 yılonlar geneli sarışın olduğu için belli olmuyor sarı tüyler
- +1 yıl
Türk toplumu karışık ırklardan oluşuyor sonuçta genler bozuk:)
Soran+1 yılbelli o
+1 yılsuçunuz kıllı olmak değil canım o kılları almamak uyan artık
612 Yorumla
Soran+1 yılheryerimizde var gel sen al o zaman
- +1 yıl
hatunum istese yardım ederdim sıkıntı yok artı heryerinizi alın demiyoruz olmamsı gereken yerler belli
Soran+1 yılvücudunda olunca da laf ediyorsunuz ama
- +1 yıl
kızım orangutan mısın sen? kollarında çok belirginse alsın koltuk altı temiz olsun bikini bölgesi temiz olsun bıyık bırakmasın sakal olmasın başka derdimiz yok
Soran+1 yılhastalık olanlarada laf ediyorsunuz ya bir sorunu varsa sakal falan veya bıyık?
- +1 yıl
düzenli al hastalıgın varsa bu kadar basit her sabah bir aynaya bakmak çok mu zor
Soran+1 yıltabi o psikolojiyi bilmediğiniz için kolay
- +1 yıl
biliyorum ben o psikolojiyi üşengeçlik diyoruz o yüzden kocaman popolara sahipsiniz zaten
Soran+1 yılsendeki de ne özgüvenmiş fakat yersiz olduğu apaçık
- +1 yıl
benim özgüvenimle alakası yok bu durumun gerçeklerle alakası var ve senin kabullenemeyişinle
Soran+1 yılha ha peki sağdan
- +1 yıl
rica ederim sanmıyorum ama umarım faydalı olmuşumdur
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkılla tüyle uğraşmayın , hadi işinizi başına hadiii
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı. çok p*rno film izliyorsun bence orda ki adamlar kılsız. erkekte kıl olur genetiktir o ;)
00 Yorumla
+1 yılOnlar epilasyon yapmayı hobi edinmiş siz fobi. Ilk önce o hali kendinizin yakistirmamasi lazim.
04 Yorumla
Soran+1 yılepilasyonda bitirmiyor bazı tüyleri cahil olduğun belli
- +1 yıl
Epilasyon lazer agda jilet hepsini kapsiyor cahil. Konuya bu kadar uzaksin iste killi kezban.
Soran+1 yılsaçmalama düşürme kendini bu kadar bilmiyorsan konuşmayacaksın lazere epilasyon diğerlerine depilasyon denir keko
- +1 yıl
Kezocum sen dusuruyosun bitirmiyor diyosun. Bense Elin kızları düzenli yapiyor diyorum. Aman killi killi maymun gibi gez banane sen gibiler uzak olsun. Hic olmadi hayatimda olmazda 😅😄 iğrenç ya.
Kil bir agdaya bakar. Ruslarla kendinizi kiyaslamayin. Yatakta iyi olduklari ivin herkes rus kadını diyor.
112 Yorumla
Soran+1 yılişinize gelince öyle sadece
Soran+1 yılsiz de çok yoksun kalmışsınız tabi ondan bunlar hep
Soran+1 yılhayır sizi istediğimizden değil yersiz güveninizden yoksa bize uzak allaha yakın :DD
Soran+1 yıltamam o zaman niye yavşayıp mesaj atıyorsunuz şuradaki şahsiyetlerin çoğu mesaj attı türk kızlarını aşağılayacaksınız türk kadınlarıyla evlenmeyeceksin mesaj da atmayacaksın net
Soran+1 yılyok zaten ben senle konuşmam emin ol benim konuştuklarım bana yetiyor hatta fazlalar :DD sağdan lütfen :D
Soran+1 yılyok her türlüsü var kafanı yorma ama artık klavyemi yoramıyacağım kekocum by sağdan :D
tespitin annesini ağlatmışsınız bayan..
31 Yorumla
Soran+1 yılhaksız mıyım
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. yazar fena içerlemiş :D
11 Yorumla
Soran+1 yıliçerlememek elde olmuyor bazen
- Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılSenin biyoloji hocanın diploması elinden alınmalı
19 Yorumla- +1 yıl
Demek ki biyoloji hocanın biyoloji hocasınında diploması alınmalı
Soran+1 yılmilli eğitimle irtibata geçmelisin sağdan
- +1 yıl
Adresini bilsem Bakırköy'le iletişime geçmek daha sağlıklı olur
Soran+1 yılbenim üniversiteme gel diyeceğim ama almazlar seni oraya
- +1 yıl
Alsalarda girmem ne öğrettikleri belli olmayan üniversiteye 1 km bile yaklaşmam
Soran+1 yılahaha ne olur gelme
- +1 yıl
Boşuna devlete masrafsınız
- +1 yıl
Tabi özel değilsen ki öyle bir hava var
Soran+1 yılyav he he sağdan
+1 yılTamam şampiyon bir sakin ol
11 Yorumla
Soran+1 yılhaksız mıyım ama?
+1 yıl:D İbretlik tespit abladan.
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru ama
sorun kıl tüy mü yani
02 Yorumla
Soran+1 yılsiz diyorsunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal bee! Konus bacim konus!!! 😆😆
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru ama :)
Kezban değiliz derken bile kezbanlık yapıyorsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSizde kekosunuz kabul edin
+1 yılbelkı baban deılde anan kıllıdır :D
012 Yorumla
Soran+1 yılyok anamda kıl yokta babamda olduğu bariz :DD
- +1 yıl
bu soruyu sorduguna gore babanın genlerınımı tasıyorsun yoksa :))
Soran+1 yılikisininde :DD
- +1 yıl
kesin kesin :)
Soran+1 yılKesin tabi :D
- +1 yıl
bu soruyu gızlı sorduguna gore benım haklı olma ıhtımalım daha yuksek :)
Soran+1 yılgerçekte görsen böyle demezsin :)
- +1 yıl
mesaj atta benı haksız cıkart ozaman :))
Soran+1 yılmesaj atmak prensibim değil ama beni görmüşsündür zaten ve daha da göreceksin :)
- +1 yıl
bilmıyorum görmusumdur belkıde ama senın kım oldugunu bılmeden devam edevegım icin görmeye bir anlamı yok galıba :)
Soran+1 yılgaliba :)
- +1 yıl
ozaman senı güzel oldugunu iddia eden korkak ve kıllı bir kezban olarak hatırlayacagım :)))
+1 yılsen milletini aşağılyormusun
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır yaptığınızın yanlışlığını vurguluyorum
- +1 yıl
o zaman haklısn
- +1 yıl
evet ne di, yorsun altta benimle tartışıyoısun
Soran+1 yılbenim görüşüm bu insanları yargılayamazsın
- +1 yıl
sen Türk kızlarını aşağılayanlara karşı böyle soru sorarsan bende Türk erkeklerini aşağlayanları rahatça yargılarım yanlış anlama türk kızların aşağılayanları savunmuyorum ama ikimizde aynı şeyi savunuyoruz neden benimle tartışıyorsun
Soran+1 yıltamam o zaman tartışmaya gerek görmüyorum
- +1 yıl
altta Türk erkeklerine çirkin diyorlar ona ne düyceksin
Soran+1 yılkızlara yapılan onca hakaretten sonra onların da ne güzel diyorsunuz diyecek hali yok herhalde
- +1 yıl
gerçekte Türk erkekleri hakkında ne düşünüyorsun
Soran+1 yılinsan gibi adam gibi adam olursa her zaman yeri başkadır
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Haklisin butun suc. babalardA
01 Yorumla
Soran+1 yılsizin zihinizde
+1 yılSenin. mantigina tukureyim.:))
011 Yorumla
Soran+1 yılahaha bilemedin tabi
- +1 yıl
yoo cok sacma genelleme yapmissin tamm dogustan killi olabilirsin ama bakimla hersey gider yani bakim isi bu epilasyon falan eser kalamdi. tuyden.:)))
Soran+1 yılhayır lazere kaç defa gittin allahsen?
- +1 yıl
niye gidim bn kizmiyim Allahsen. Allahin a sini buyuk yap.
Soran+1 yılkızlar gitmez sadece
- +1 yıl
kizlar gider ne gitcem malmiyim.
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Hahaha saol kardo. Biyik yarismasi yapariz o zamn :)) sen. gecersin. bni bende tek tuk cikio.:))
Soran+1 yılsenle yarışa bile girmem :D
- +1 yıl
Off tamm sen sacmaladin devam et bye.
Soran+1 yılbyyy
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. evet sorun bizde haklısın bacısı
03 Yorumla
Soran+1 yıltabiki
Soran+1 yılbir tane daha :D
- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılMaya ne ise, yoğurtta odur... Bravo kız!
20 Yorumla Kurban olsunlar Türk kızlarına. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılyani :)
+1 yıldokturmussun masallah :D
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen :D
- +1 yıl
helal :)))
Belki de analar kıllıdır
01 Yorumla
Soran+1 yılyoğunluk sizde ayıl
cocuk yapmadan kolple agdamı yaptırsak :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum
Ağzına eline sağlıııkk :D
00 Yorumla
+1 yılkabul edilmedi kezbanda kezban
kezban00 Yorumla
+1 yılYoooo kim diyor sizin killi oldugunuzu?
02 Yorumla
Soran+1 yılsiz
- +1 yıl
Ben öyle birsey demedim. Almanyada yasiyorum alman kizlarinida çıplak gördüm Türk kizlarinida... Ve bence Türk kizlarin vücudu cok güzel ve yatakta daha zevkli
kendileri dünyanın merkezi ya ondan böyleler..
12 Yorumla
Soran+1 yılhaksız mıyım ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu ırkları tartışmasak artık :)
20 YorumlaOlur mu siz bizim başımızın tacısınız
10 YorumlaBiri şunu zevsin
11 Yorumla
Soran+1 yılaçıklayamadın tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de kamilim ya sorun yok :)
10 Yorumla
+1 yılKiz hakli arkadaslar
01 Yorumla
Soran+1 yılyani
Tespite bak... Allah akıl fikir versin
11 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru tespit
Takma kafana
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türk kızlarına kezban kıllı diyorsunuz ama sorun sizde biliyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler