Tesadüf mü yoksa bi başlangıç falan mı sizce?

Öncelikle biraz uzun bir yazı olacak istemeyen okumasın. Şimdi şöyle ki geçen yaz Temmuz aylarında bi düğüne gittik ailemle, bi akrabamizin düğünüydu. Sürekli gülümsüyordum sonra bi adamla göz göze geldim ve ondan sonra baya bakistik nereye gitse bana bakıyordu ve normal bakış değil hani, yukarı kata cikmisti, benim de gözüm yukarı kaydı bi baktım ordan beni izliyor falan baya bakistik neyse düğün bi sekilde bitti, adim atmadi, ben hep babam ve annemin yanındaydım zaten atamazdi. Tabii eve geldik beg biraz hoslandim bana bakması gibi şeyler hoşuma gitti, ama hicbir şey hissetmiyordum. Daha sonra 6 ay geçti ve bi kına ve düğün vardı akrabamızın, ben gitmeyi düşünmüyordum düğüne 1 hafta kala nedense aklıma bu çocuk çok geliyordu, neyse kına günü bulaşık yıkıyorum babamlar hazirlaniyorlardi gitmek için fikir değiştirip gitmek istedim hazırlanıp gittik, çocuğu orada gördüm şok oldum neyse biraz bakistik ama çok değil, işte ablam halaya girmek istedi bende ona eşlik etmek icin gittim, o cocukta kameracinin yanındaydı halayı izliyordu tam çocuğun yanından gectim halaya girdim bana baktı hemen o da halaya gecti benim yanimda 3 kız vardı onların yaninda halaya girdi biraz sonra halaydan çıktım o da çıktı gitti iki defa bizim masaya geldi annesi bizim masadaydi, diğer gün düğün vardı yine gittim annemlerle, çocukla baya baya bakistik ama ben yine annemlerin yanındaydım, işte bizim yan masaya geliyordu biseyler alıyormuş gibi yapıyordu, kendisi halay çekerken bile bana bakiyordu,. bizim karşı masaya geçmişti gel ordaydi öyle, sonra biz eve gittik öyle simdi tekrar 6 ay geçti yine bı düğün var önümüzdeki hafta ve yine aklıma geldi neden sizce tesadüf mü yoksa?
Tesadüf mü yoksa bi başlangıç falan mı sizce?