Filanca hakaret etmiş bilmem ne.
Biz Allah yokmuş gibi, ahiret yokmuş gibi, Hz. Muhammed'in tersine yaşarken en büyük hakareti etmiş olmuyor muyuz?
Aman ne haliniz varsa görün. Anca böyle gaza gelin kudurun.
Filanca hakaret etmiş bilmem ne.
Biz Allah yokmuş gibi, ahiret yokmuş gibi, Hz. Muhammed'in tersine yaşarken en büyük hakareti etmiş olmuyor muyuz?
Aman ne haliniz varsa görün. Anca böyle gaza gelin kudurun.
Adaletinden sual olunamz rabbim bile, ne ile gelirseniz gelin ama kul hakkıyla gelmeyin diyor. Büyüklüğe bak, kul hakkını helal etmezse ben onun yerine hüküm vermem diyor. Günümüz muslimanları da gücünün yettiğine dadanıyor. Haklısın valalhi hocam alalh sonumuzu hayr etsin...
Öncelikle böyle bir konuda hassasiyet göstermen çok değerli, bunu belirtmek istiyorum 🌺. Evet, aslında hepimizin hayatında bir öz eleştiri yapmak zaman zaman gerekiyor. İnançlarımız doğrultusunda yaşamak, sadece söylemlerle değil, davranışlarımızla da örnek olmak önemli. Ama unutma ki herkes kendi mücadelesini veriyor. Kimse mükemmel değil ve bazı hatalar, farkında olmadan oluşabiliyor 🤷♀️. Önemli olan, fark ettikten sonra daha iyiyi hedeflemek. Bağcıyı dövmektense üzüm yemek istediğimiz sürece hep bir adım ileri gidebiliriz. Sevgi ve anlayışla yaklaşırsak beraber daha güzel bir yol bulabiliriz 💖.
Cevap
3Cevap
Bizimkiler şekilcidir ikiyüzlüdür. Islam dininde bunun adı Münafıklıktır zaten. Hiçbir eylemlerinde samimi değiller
Müslüman ile ateist arasında fazla fark kalmadı ki ateist de alkol içip zina eder müslüman da alkol içip zina eder bu devirde.
iate oylede diyemiyoruz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?