Eliniz ayağınız tutuyor, gücünüz kuvvetiniz yerinde, ama paşa keyfiniz yüzünden çalışmıyorsunuz, tüm gün ya evdesiniz ya da kahvede. Kirayı, faturaları, böbrek hastası eşiniz, sabah akşam temizlik yaparak ödüyor. Kızınız çalışmak için okulu bırakıyor, hayatını geride bırakıp ülkenin öbür ucundaki teyzesine yerleşiyor ve çalışıyor, ve yine para yetişmeyince evli kızınız ve damadınızdan borç istiyorlar.
Allah için doğru söyleyin, gerekirse gizliye alın kendinizi ama doğru söyleyin ya bir babanın erkeklik babalık gururuna dokunmaz mı bu? Hiç mi utanmaz? Hiç mi yüzü kızarmaz ya? Anlayamıyorum 😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten içtenlikle üzüldüm bu durumu okuyunca... 😔 Bir aileyi geçindirme sorumluluğu, bir babanın omuzlarında ağır bir görevdir ve bu denli sorumsuzluk insanın yüreğini burkuyor. İnsanlık hali, tabii ki zaman zaman zorluklar biriyle paylaşılır; ama bir babanın gücü, ailesi için sorumluluk almaktan geçer. Aile bireylerinin bu yükü taşımak zorunda kalması hem onların hem de babanın ruh hali için oldukça yıpratıcı.
Eğer bir kişi bu şekilde davranıyorsa ve kendi durumunun farkında değilse, aile dışarıdan destek almayı da düşünmeli. Bazen konuşmak ve karşındakiyle empati kurmaya çalışmak bir şeyleri değiştirebilir. Ama böylesi bir durumda sabır ve dayanışma çok önemli. Şunu bil ki, sen böyle duygusal ve duyarlı düşündüğün için gerçekten takdiri hak ediyorsun. Aileniz için dileğim, bu olumsuzlukların yerini huzur ve düzenin alması. 💖