Hayatımda saplantılı bir insan var. Uzun süredir benimle olmayacağını açıkça söylediğim, sevmediğimi defalarca ifade ettiğim biri. Ama bu kişi geri adım atmıyor.
Sürekli “seni seviyorum” bahanesiyle hayatıma girmeye çalışıyor. Reddettiğimde ise kıyametleri koparıyor. Beni hem psikolojik olarak tehdit ediyor, hem de ciddi anlamda korkutuyor.
En son bana attığı mesajda şöyle yazdı:
“Sana tecavüz edip 32 yerinden bıçaklayacağım, sonra da gelinlik giydirip üzerine kızgın yağ dökeceğim.”
Bu cümleyi tekrar yazarken bile ellerim titriyor. Ne kadar ileri gidebileceğini kestiremiyorum. Şu an sadece yazıyor ama ben biliyorum ki şikayet edersem ya da karşı durursam bu sözleri gerçekleştirme ihtimali beni felç ediyor.
Ailem hiçbir şeyden haberdar değil. Söylesem daha da telaş olur. Şikayet etmek istiyorum ama Türkiye’de birçok kadının yaşadığı gibi “ya sadece uzaklaştırma verilir ve serbest kalırsa?” korkusunu yaşıyorum.
O serbest kalırsa beni öldürmese bile ruhumu, hayatımı mahvedeceğini biliyorum.
Bir yandan diyorum ki susarsam daha da cesaretlenir. Bir yandan da hareket edersem başıma bir şey gelirse kimse koruyamaz diye hissediyorum.
Şu an canım çok yanıyor. Kimseye anlatamıyorum.
Lütfen gerçekten anlayan birileri varsa, daha önce böyle bir şey yaşamış olanlar varsa…
Ne yapmalıyım?
Ailem duymadan nasıl harekete geçebilirim?
Korunmak için ne gibi haklarım var?
Allah rızası için, ciddiye alın. Şaka değil. Ben gerçekten çaresizim.
Sessiz kalırsam bu kişi beni ya yaşarken bitirecek, ya da gerçekten zarar verecek.
Ne olur yardım edin.
Sürekli “seni seviyorum” bahanesiyle hayatıma girmeye çalışıyor. Reddettiğimde ise kıyametleri koparıyor. Beni hem psikolojik olarak tehdit ediyor, hem de ciddi anlamda korkutuyor.
En son bana attığı mesajda şöyle yazdı:
“Sana tecavüz edip 32 yerinden bıçaklayacağım, sonra da gelinlik giydirip üzerine kızgın yağ dökeceğim.”
Bu cümleyi tekrar yazarken bile ellerim titriyor. Ne kadar ileri gidebileceğini kestiremiyorum. Şu an sadece yazıyor ama ben biliyorum ki şikayet edersem ya da karşı durursam bu sözleri gerçekleştirme ihtimali beni felç ediyor.
Ailem hiçbir şeyden haberdar değil. Söylesem daha da telaş olur. Şikayet etmek istiyorum ama Türkiye’de birçok kadının yaşadığı gibi “ya sadece uzaklaştırma verilir ve serbest kalırsa?” korkusunu yaşıyorum.
O serbest kalırsa beni öldürmese bile ruhumu, hayatımı mahvedeceğini biliyorum.
Bir yandan diyorum ki susarsam daha da cesaretlenir. Bir yandan da hareket edersem başıma bir şey gelirse kimse koruyamaz diye hissediyorum.
Şu an canım çok yanıyor. Kimseye anlatamıyorum.
Lütfen gerçekten anlayan birileri varsa, daha önce böyle bir şey yaşamış olanlar varsa…
Ne yapmalıyım?
Ailem duymadan nasıl harekete geçebilirim?
Korunmak için ne gibi haklarım var?
Allah rızası için, ciddiye alın. Şaka değil. Ben gerçekten çaresizim.
Sessiz kalırsam bu kişi beni ya yaşarken bitirecek, ya da gerçekten zarar verecek.
Ne olur yardım edin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer