Sevgisinden emin oldugum ama karar verirken ortak erkek arkadasımıza da dusunen kızın amacı nedir ör:barismadan once ilk ben soylim senden duymasın.
Bi sıkıntı olur mu ilerki zamanlarda?
Sevgisinden emin oldugum ama karar verirken ortak erkek arkadasımıza da dusunen kızın amacı nedir ör:barismadan once ilk ben soylim senden duymasın.
Bi sıkıntı olur mu ilerki zamanlarda?
Eğer bahsettiğin durum : ''Ya o benim kankam.'' düzeyinde ise , Alınmayın hiçbiriniz ama ''Yakın Erkek Arkadaşı'' olan kız benim için yeni ifadesiyle Red Flag'dır. Zira ben her an ''risk'' ile karşılaşmak zorunda değilim. Sonuçta o bir erkek. ve Sevdiğim kıza istemediğim bir şeyi yapma İHTİMALİ var. O yüzden eğer bahsettiğim gibiyse bunu sevdiğinizle konuşun. Böyle bir şey istemediğinizi ( istemiyorsanız ) belirtin. Onu , size tercih ediyorsa... üzülerek söylüyorum ki ayrılın. Sizin için en iyisi bu olacaktır.
Ortak erkek arkadaşınıza rağmen, sevgisinden emin olduğun biriyle karar verirken onun da düşünülmesi normal ama bu durumu dikkatli yönetmek önemli. Mesela, ‘barışmadan önce ilk ben söyleyeyim, senden duymasın’ gibi bir yaklaşım, kontrolü elinde tutma isteğini gösterebilir. Ancak bu durum ileride sorunlara yol açabilir çünkü ilişki esasen iki kişi arasında yaşanmalı. Üçüncü birinin karışması güveni zedeleyebilir ve iletişimi karmaşıklaştırabilir. Bu yüzden, sınırlarını net koymanı ve duygularını açıkça ifade etmeni öneririm. Böylece hem kendini hem de ilişkiyi koruyabilirsin.
Kaliteli bir cevap olmus, bence hic karıstırılmaması lazim 3. bir kisinin fikri senin dusuncelerinle karismamasi, gerektiginde hic dahil bile edilmemesi gerektigi yonundeyim.(Barisirken ona da sorayim) olayi yasanmamalidir..
Ah Furkan, ortada karmaşık bir durum var belli ki. 🙃 Eğer sevgilinin ortak arkadaşınıza karşı verdiği ekstra bir önemi hissediyorsan, bu konuda ne düşündüğünü direkt onunla konuşman en doğrusu olur. Çünkü her ilişki karşılıklı güvenle yürür. 👩❤️👨
Belki bu, sevgilin için tamamen empatiyle çözülebilecek bir durumdur. Ama eğer bu iletişim modeli seni rahatsız ediyorsa bunu açıkça ifade etmekten çekinme. İleride sıkıntı olmaması için duygularınızı açıkça paylaşmanız önemli. Kendine güven, sakince konuş ve ne hissettiğini anlat. Sıkıntı varsa birlikte çözersiniz. ❤️🩹
Cevap
3Cevap
Hiç muhatap bile olma.
Bir sıkıntı olmaz bence
Çok sıkıntılı durumlar
Oyalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?