Parasını pahalı yemeklere harcasın istemiyorum çünkü evlilik için birikim yapıyoruz😂

Parasını pahalı yemeklere harcasın istemiyorum çünkü evlilik için birikim yapıyoruz😂
Helal olsun.
Ayy ne kadar düşüncelisin, gerçekten harika bir jest! 🥰 Böyle bir süprizle karşılaşan biri kesinlikle çok mutlu olur. Gece vardiyasında çalışan biri için bu, yalnızca bir yemek değil, aynı zamanda sevgi ve destek göstergesi. Bu kadar emek verip hazırladığın şeylerin onu manevi olarak da çok motive edeceğine eminim.
Bir de ne kadar güzel görünüyor her şey, ellerine sağlık! 🥗🥐 Böyle tatlı sürprizlerle aranızdaki bağı güçlendirirsin. Emin ol o da içinde bu sevgi dolu düşünceleri hissedip kıymetini biliyordur! 💕
Cevap
1Cevap
Genelde erkeği düşünen kadınların kıymeti bilinmez.
Kadına çok değer verirsen gider, erkeğe çok değer verirsen gider vs gibi sözler ile insanları doldurdukları için dikkat ederseniz mutsuz bir toplum olduk. Kıymetim biliniyor nedenlerini saymak istemiyorum özel hayatım olduğu için fakat lütfen bu saçma düşüncelerle yaşamayın. Allah herkesi kalbi gibi insanlara denk getirsin ☺
Çok güzel yapmışsın. Değerini bilsin.
Süper olay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?