Çocuktan beter. A. kolü var s.. garasi var bağımlı gıda varmış onuda sonradan öğrendim o. t içiyor. var masaya geçer sabahtan akşama kadar esrar içki sigara içer. . ise gider gelir. 16 gün çalışıyor. İşçi. Vardiyalı çalışıyor. bende çalışıyorum. Öğlenciyim. Badanayi ben yaptım yıllarca ilk defa geçen sene o yaptı tam bir sene sürdü. Para biriktiriyorum laminantalari değiştiir diye aylardır bekletiyor çocuk gibi. Yani terk derdi sanırım psikolik şiddet. Daha önce ayrıldık bir kaç ay annemin evine gittim orada barıştık ama aldatmisi beni komşumla es.. cortlarla Beş yıl sonra öğrendik sonra soğudum. Hala evliliği yurtmeye cakisyorum ama bittim.. bende insanım. Emek verdim heerseyi yaptım yaranamiyorum cinselligi kestim cunki isteğim kalmadı. Başkasına aşık oldum cunki. Ama yinede yaklaşmiyorum içimde kaldı. Onca yıl gel böyle bir adama sadakat besle sonu ihanet oldu. Üstüne sorumsuz. Evdeki tüm işler bana bakıyor. Kaç kez kavgalarimiz oldu bugün bana canım istemiyor yapmicam dedi. Düşünün tüm laminat işini Ocak bağlama işini lamba takma işini falan benim yapmamı bekliyor artık gırtlağına kadar boğuldum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Allah kolaylık versin sana bunu nasıl kaldırıyorsun Koca değil kapıda köpek besleyen daha sadakatli olur
:( evet katlanamiyorumki zaten maaşım çok az ev kiraları felaket. Çıksam eve kirayı ödesem karnım aç kalıyor
Bunları tahmin ediyorum Türkçe bir söz vardır iki ucu b*oklu değnek senin durumum biraz böyle
Ya kardeşim bölelerini buluyorsunuz ya nasıl birşeysiniz siz ya. Herşeyi yapar bu adam. Allah kurtarsın diyeceğim başka bişe yok maalesef
Annemin teyzesinin oğlu. Ben bulmadım
Anladım kardeşim. Allah gönlüne göre versin
Git aile büyükleriyle konuş anlat
Yani bu anlattigin olayda sadece ev işledinde yardim etmemesi mi sorun
Hepsi
O zaman boş ver ayril sen
Nasıl mesela. Ayrıldım bu aldığım. maas sadece ev parasına yetiyor asgeri ücretle ne yaoabilirimli 43 yaşındayım
Ailenim yanina gidemezmisin ailen sana destek olsa
Boşa gitsin yahu ne uğraşıyorsun
Evet aslında ama fakirim ne yapayim asgeri ücret alıyorum
Yaşadığın şehir asgari ücretle geçinmeye müsait değil mi
Ankara . Büyük şehir. Malsef hayır. Biliyorsunuz ülkede durum vasat. Asgeri ücretle bizim buralarda kira veriliyor. Yapacak bir şeyim yok susuyorum işte. Belki birgün emekli maaşı kalır onla yasliligimda kimseye muhtaç olmam. Yoksa kimsenin dostu yok.
Senin maaşta artış olabilme ihtimali yok mu? Yoksa Ankara'da hayat zor
Artık daha da bekleme be
Beklemiyorum ama gidecek yerim yok.
Bence yanlış düşünüyorsun
Gittim. abim babamij evine sonra çok kötü oldu. Babam sana bakarım falan derken oda aynı psikoloji şiddeti başka türlü yapmaya başladı dışarı bile adım atamaz oldum
Ne iş yaparsın elinden ne gelir
Temizlik yapiyorum.
Yaş kaç
43
Oooo nerde yaşıyorsunuz
böyle biriyle nasıl evlendin
Çocuk var mı?
Var 1 tane.
Kaç yaşında?
Sosyal hizmetlere git bulunduğun ildeki. Durumunu maddi sıkıntı yüzünden bosanamadiğini anlat güzelce görevlilere.
Maddi yardım ve avukat desteği alabilirsin. Hatta kalacak yer bile veriyorlar.
Yardım istemekten çekinme ama doğru kişi ve kurumlardan.
Kac yillik evlisiniz?
23
Hic oturup karsiniza alip dogru durust konustunuzmu?
Kac cocuk var?
Çok kez. . seni çok seviyorum seninle mutluyum diyor inanmıyorum tabiki ama sadece susturmak için oyunculuğunu sedgiliyor hiçbir şekilde değişmiyor ben böyleyim diyor yardim bekleme diyor git konuş başka adamlarla gelsin yapsınlar diyor işleri
Hmm anladim baya dolusun bu konuda… Peki vaktin var mi biraz konusalim mi belki bir faydam dokunur
1 tane. Diğerlerini kaybettim
Hmm anladim o kac yasinda?