İçim acıyor adım atmayacağım ama?

Erkek arkadaşımla kıskançlık sebebi ile kavga etmiştik, o kıskanmıştı 2 gün ayrı kaldık sonra gel konuşalım dedi konuşmaya gittim başka sebeplerden tartıştık bu sefer, kavga gürültü derken ben ona tokat attım tokat atınca gitti yattı ben pişman oldum bakmak istedim ağladım üzüldüm ama çok sinirliydi, bana istemiyorum bitti hadi ordan git evimden tarzında şeyler söyledi, sonra eşyalarımı falan topladı kapının önüne attı benimde atacaktı ama ben direndim sonra oturdu bir sigara yaktı sigara bitene kadar vaktin var çık evimden dedi, bende gecenin bu saatinde nereye gideyim dedim sinirlenince gözü dönen bir insan maalesef, sonra sabah 7 de çıkacaksın evden dedi yaşadıklarımızın hatrına kal yarın 7 de çık dedi sesini duymayayım dedi girdi odaya kapattı kapıyı asla kapıyı kapatmazdı normalde baya sinirlenmişti sabah oldu beni uyandırdı çık evimden diye saat 9 du kalktım hemen hiç bir şey demeden yattığım yeri topladım eşyalarımı aldım ve bir şey demeden çıktım. 5 gün oldu ne yazdı ne aradı engellememişte, evini çarşamba boşaltacaktı dün baktım evde yoktu ama ayakkabıları kapının önündeydi boşaltmamış, aklım onda ama yazamıyorum benimde gururum var. Zaten bana inanmadı bir konuda beni çok incitti, ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen yargılamayın.

İçim acıyor adım atmayacağım ama?