Biz nasıl evlenebiliriz?

16 yaşından beri erkek arkadaşımlayım. Biz urfada tanıştık çünkü benim ailem de onun ailesi de urfada. Ama o şu anda eskişehirde tıp okuyor ve mezun olmasına daha 3 yıl var. Ben de geçen sene üniveriste sınavına girdim. Belki ben de eskişehire giderim de orada direkt evleniriz diye düşündük. Ama olmadı dis hekimliği istiyordum puanım yetmedi diye Ankara 'da bursulu okuyorum ve mezun olmama daha 4 sene var. O eskişehir ben Ankara ve ailelerimiz urfada. Yanı 1 senedir birbirimizi doğru dürüst göremiyoruz. Sadece ailelerimizi ziyarete giderken denk getiriyoruz ve görüşüyoruz çoğu zaman da denk gelmiyordu. Amaç tamamen evlilikti ama çok uzak gibi görünüyor. Beklemek de istemiyoruz. Ama beklemek dışında çare yok gibi görünüyor anca o mezun olursa Ankara 'ya taşınır ben de egitimime devam ederim. O diyor ki şimdiden evlenelim hafta sonları görüşürüz diyor sonuçta Ankara ve eskişehir birbirine uzak değil diyor. Böyle saçma şey mi olur hani 1 seneliğine ayrı yaşasak okey de 3 sene nedir be? Siz ne düşünüyorsunuz? Öneriniz var mı? Kim haklı?

Biz nasıl evlenebiliriz?