Aile & Toplum Ortadoğu ve Balkanların en yakışıklı erkekleri? kendiniarayankorkak Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ortadoğu ve Balkanların en yakışıklı erkekleri hangi ülkelerdedir? Türkler Kürtler Azeriler İranlılar Araplar Yunanlar Sırplar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ortadoğu ve Balkanların en yakışıklı erkekleri? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Odzillaa Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Kızlarımız da erkeklerimiz de güzel ve yakışıklılar. 0 1 Yorumla Odzillaa +1 yıl Eksi veren arkadaş neden eksi verdi acaba? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Araplar yakışıklı oluyor genelde. 0 4 Yorumla kendiniarayankorkak +1 yıl Gizli niye soruyorsun :) Yorumla kendiniarayankorkak +1 yıl Ortadoğuda Türk erkeklerinin şöhretini duydun mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duydum hacı abi duydum. Erkekler ilgimi çekmez ama, arap kızları daha güzel oluyor. özellikle lübnan. Yorumla kendiniarayankorkak +1 yıl Bilmiyorum ama lübnan, tunus kızlarının güzel olduğunu bende duymuştum ama ne kadar doğru gidip görmek lazım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızlarımız da erkeklerimiz de güzel ve yakışıklılar.
Eksi veren arkadaş neden eksi verdi acaba?
Araplar yakışıklı oluyor genelde.
Gizli niye soruyorsun :)
Ortadoğuda Türk erkeklerinin şöhretini duydun mu?
Duydum hacı abi duydum. Erkekler ilgimi çekmez ama, arap kızları daha güzel oluyor. özellikle lübnan.
Bilmiyorum ama lübnan, tunus kızlarının güzel olduğunu bende duymuştum ama ne kadar doğru gidip görmek lazım.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!