Güncellemeler
11 ay
Uzun süredir bi adama ilğım var ama hiç gerçek hayatta görüşmedik. Sonu ne olur bilmiyorum ama onu görmek en büyük dileklerimden biriydi. Eşimle çok uzun zamandır kopuğuz. Başka bi ülkeye gitmek istiyo bi süre. İlgim olan adamla konuşmuyoruz çok uzun zaman oldu. Yinede acaba çağırsam gelir mi diye düşünüyorum. Niyetim köte değil sadece yemek yiyip bir-birimizi tanıyalım görelim istiyorum. Çünkü daha önce bana belki bir-birimizi sevmicez görürsek demişti.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Başka ülkeye 😂 valla rusyaya biri çağırsa giderim birde italyaya. Belki kalırım orada
Ben ciddiyim ama
Bekar olsam bende ciddiydim :)
Yok benim aklım birinde kaldı dünya gözülye görmek istiyorum
Ya ben senle gelirim demedim deli :). Adam yurtdışına gelmez. Kolay değil bikere. He beraber tatil yapmaya anlaşıp çıkarmasınız o olur
Onun başına taş düşsün
Hayda niye herife beddua ettin şimdi
Gelmez dedin sinir oldum
Arkadaş para ve zaman meselesi var şartlar var ha diyince olmaz. Ama ne güzel olurdu italyada olmak varya pehhh
Sence illa sevişme düşüncesiyle mi gelir tanışma görüşme için gelmez mi
Bekler sadece tanışma düşüncesiyle o yolu cidden tepmez dönmeni bekler en kötü. Ama dediğim gibi sevişmeye değilde romantik bir buluşmaya odaklansa zaten sen dayanamazsın. Erkek mantığını biliyoruz sende bende
Dönmeni bekler ne demek?
Prenses kainat güzeli olsa yine gitmem
Sağol ya
Başka ülkeyse ben bile giderim hehe
Nası yani başka ülkeye gitmek aksine daha zor değil mi?
Hayır ben prensip olarak evli karılarla konuşmam ama şimdi başka bir ülke olunca bı düşünmedim değil
Neden başka ülke cazip geldi ki onu anlamadım
Türkiye'de yaşamıyorsun belli eheh
Evet yaşamıyorum
Başka ülkeye mi 😃 hangi ülke
Söylemem🙂
Çok mu seviyosun o kişiyi çağıracaksin?
Ben sevdiğim kişi için giderim
Nası desem şimdi.. Bir zamanlar onu çokkk derinden sevdim. 3 yıl aralıksız hep onu düşündüm ağladım depredyona girdim bszen ruh gibi gezdim isyan ettim sürekli umut ettim yani çooook fazla emek harcadım onun için ne emekler harcadığımı bilsen şok olursun hatta sırf o beni bi gün gördüğünde beğensin diye estetik ameliyatlar bile oldum üstelik hiç umut yokken o beni silmişken. Hiç umudumu kaybetmedim onunla ilgili. Daha sayamicağım bi sürü uğraşım va o adam için. Şimdi o büyük aşk yok içimde ama açıkçası yine o takıntılı halime geri dönerim diye korkuyorum. Çünkü imkansızlaştıkça takıntıya dönüşüyo. Görsem çok iyi olucak mucize gibi yani düşünsene attığı bi mesaj bile çok özel olan bi insanı görme ihtimalim var
Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende birini öyle yıllarca sevdim
Halende çok seviyorum ve evli kendisi dediğin gibi bir mesajina onun için dünyanın öbür ucuna giderim canımı veririm gerçek sevgi aşk bu zaten
İnsan onutamiyor ama asla
Sence de bu yüzden görsem iyi olur dimi? Çünkü evli olduğum adam bi süre sonra seni yanıma alıcam dedi. Yani zamanım kısıtlı ortalama 6 ay falan yalnız kalıcam. Benim yalnız kaldığım şehir büyük bi şehir ve ne benim ailem ne onun ailesi bu şehirde değil. Sadece kuzenlerim falan var bu şehirde. Sence gelir mi çağırsam?
Sormak istediğim çok soru var sana aslında gelir mi şu an durumunuzu bilmiyorum gerçekten seni seviyor mu sana değer verdi mi
Bilmiyorum
Yanlış anlama lütfen dm de konuşalım mı daha rahat sohbet ederiz?
Hayır
Sorun yok nasıl istersen
Yaşadığımız duygular benzer o yüzden seninle sohbet etmek dertleşmek istedim
uçarak gider
Bu kadını imkansız diye engellemiş ama bi bahaneyle. Yine uçarak gelir mi
Giderim hemen ah nerede
Gerçekten gelir mi bi erkek?
Gelir tabi sen mi çağırcan
Ben o adamı çok sevdim ve bunu çok hissettirdim. Ondan başka gözüm bi şey görmedi. Evli olduğum için ve de uzak mesafeden dolayı beni ciddiye almadı. Bunu dilede getirdi seni görür müyüm? İhtimal vermiyorum derdi o yüzden bi bahaneyle çlktı hayatımdan hatta onu aramayım diye beni engelledi. Şimdi düşünüyorum acaba artık tanışma fırsatımız olmuşken gelir mi
Ben olsam gelirdim yani karşıma senin gibi kadin çıkmadı cesaretli ve evli
Sence kusursuz mu olmam gerekiyor bi erkeğin karşısında?
Kusurların var mı ki
Kusur değil ekstra kusursuzluk her detayı düşünmek gibi.
Bunları burada konuşmak yanlış bana gel mesaja
Ülkeye mi yuh
Cokmu mastürbasyon yapiyosun srm
Gider
Yaşınız cidden 56mı? Yaşlı adamlar tecrübeli olur
Evet
Gider
Gerçekten mi?
Kadına bagli
Nası yani
Hatun aşık ettiyse kendine
O adam kadın düşkünü ama şöyle bi ayrıntı var. Tek sorun hayatında biri var mı yok mu onu bilmiyorum
Konuyu merak ettim