Niye evlenmiyor sunuz? Sizde kızlar gibi komplekse giriyor musunuz evlenemedim hala diye? 😀
Cevabın nedir?
1-para
2-yaz kış işim yok (3 yıldır işsizim
3- alanya gibi bir yerde tek yapabileceğim iş turist rehberliği, diyeceksin ki" senin her limanda bir manitan vardır". Maalesef rehberlerin çoğunun var evet. ama onlar fingi fingi yaparken ben para kazanmaya çalışıyordum ve ayrıca 7/24 saat iş başındasın. az uyku uyuyabiliyorsun. Neyse bu rehberlerden dolayı da ben evde kaldım kimse güvenemedi tabii. Bir tanısalardı beraberliğime değer verdiğimi. artık caydım ama kızlar da bir tuhaf, çirkefleştiler. yaşımız aldı başını gidiyor. istemem artık. Birileri çıksın 5 çocuk yapın desin pislik...04 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yanlizlik yaratana mahsustur evlenelim coluk cocuk yapalim degerlo muminler
312 Yorumla
Eski kız arkadaşları yüzünden evlenmiyorlar. Tüm emeklerini yiyorlar adamda emek kalmıyor napsın. tovbe derler tabikide. oyüzden genc yasta evlenin flortte yasaklansın. evde kaldım diye üzülmeyi bırak yalnızlık keyfi yaşıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek lazm 23-25 yaş ideal ondan sonrası bence kalıklar ordusu oluyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
127Cevap
Girmez miyiz hiç... Hele de çevrende ergen ergen tipler bile nişanlanıyor yaşı gelende evleniyor ya adama acayip koyuyor.
Maalesef onlar gibi sırtımızı sıvazlayan babam ya da dayım yok... Üç kuruşla da evlilik yapmak kolay değil. Sabredenler denim yani... yapacak bir şey yok Allah nasip çıkarana kadar bekleyeceğiz.02 Yorumla
+1 yılBir kez söz bozuldu, bir kez de sözden hemen önce ayrıldım. İlkinde aldatıldım, ikincisi kıskançlıktan. Evliliği aklımdan çıkardım, kadınlara güvenmiyorum ama Allah biliyor, yuva kurup çocuk sahibi olmayı çok istiyorum. Buradan hayırlı bir kısmet olursa bir çay içerim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😁😁😁
12 Yorumla- +1 yıl
Sen ne işe yarayacaksın o zaman?
+1 yılhayatımı neden evlenerek mahvetme girisiminde bulinim. bayanlar erkekelri didik didik yeme peşindeler. ilten sevgiliyken canım cicim. sonra aynı evde sürekli atar yapma erkege. kızgın bakıslar elleme beni sinirliyim demeler. sürekli erkegin suclu bulunması. bunalrı bütün evli erkekler ya da aynı evde yaşayanla erkekelr çekmekte. okuyunca hakkatten ole diienler coktur. ben bunu bilen birisi olarak neden evlenmek gibi bir girişimde bulinim bilmiorum
10 Yorumlaüni den sonra nerdeyse tüm boş vaktimi pc de geçiyorum hem oyun editörüyüm hem de sertifalı grafikerim bıraksan yemeğe kalkamayı unutuyorum işe dalınca pc de
05 YorumlaEvlenmek isteyen arkadaslar karsiniza cikan kizlarin pek gecmisini sorgulamayin derim. Ozaman elinizdekinde de olursunuz devir degisti. Sorgu sual olmadan yasamalisiniz hayati
02 YorumlaKızların istekleri çok fazla. Herkes mükemmel bir hayat istiyor da hayatın kendisi mükemmel değil nasıl olacak?
27 Yorumla- +1 yıl
Çok şey istiyorlar ama hiç bir şey istemiyorlar. Yazmışlar buraya sadakat , güven ve sevgi. Tamam buyur o kişi benim diyorsun. Orada duruyor sonra içinde ki canavar ortaya çıkıyor , para , kas , şekil , tamam onlarında bir bölümü var , sonra tekrar değişiyor kıskanmasın , karışmasın o bu derken ona da tamam diyorsun. Sonra bir bakıyorsun boynuzu takmış adama.
Diyeceksin ki herşeyi verme , tamam onu da yapıyoruz sonra bir bakıyorsun ortada hiç bir sorun yok bktan bir sebeple ayrılıyor. eee bu durumda devam etmeyen bir ilişki varken nasıl evlilik olacak. Birde onlarca sevgili yapıp , albüm albüm resimleri sevgililerinden bulunmayani bulmakta hiç kolay değil.
Bende zengin olsun , güzel olsun, yuvarlak burnu olsun , ayva göbeği olsun benim olsun diyeceğim kız istiyorum. Bu ne yaa hep ağzını ezileceğiz:) :) :) - +1 yıl
Bu doluluk sadece benm yaşadıklarım ile alakalı degili, , çevremde şahit olduğum diyaloglar ile de bağlantısı var. herkeste bir güvensizlik , sahte duygular , hazıra konma hevesi almış başını gidiyor. Sürekli sevgili değiştirmek doğal birşey olmuş. Hem erkeğin de hemoluyor biliyor musun , ızında. İnsanları sadece atılan bir imza mi arada utuyor. Sevgili olmak evli olmaktan çok farklı değil. Sevgili iken Devamlı eş değiştirme hevesi , evli kalındığında da alışkanlık yapıyor. Ve bir sürü sorun ortaya cıkıyor. . Olan kimz oluyor biliyor musun. Sevgiye , insana gerçek değer veren bedenini başkalarına sunamayan insanlara oluyor. o kadar kirlenmiş düşüncenin nefsin arasından , düzgününü bulmak imkansız kadar zor oluyor.
(Sende bir dokundun , bin ah işittin )
Yaşamı boyunca herkes "birini" bulur , ama "bir birini" bulmak çok az insana nasip olur.
Evlenmek kolayda. Kadınına ve çocuguna insan gibi bir yaşam sunamadıktan sonra, onları sefalet içerisinde süründüreceğine; çalışıp bir yerlere gelip ondan sonra onlara refah ve insanca bir yaşam sunarak evlenmek daha mantıklı değilmi?
04 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAltın çağımı yaşamaya daha yeni başladım. Ne evlenmesi? Benim yaşım bir erkek için hayatın başlangıcıdır. Kadınlar içinse evde kalmışlığın...
12 Yorumla- +1 yıl
Boş ver be evde kalayım. Miiiissssss. NOKTA
Komplekse girecek olsam evlenirdim zaten. Böyle daha rahat yaşayacağımı düşünüyorum. Risk almak, sorumluluk almak istemiyorum. Ömür boyu yaşayacağım insana karar vermek zor geliyor
04 Yorumla
+1 yılEv yok araba yok. Anadan babadan da bişey kalmayacak. Fakir doğduk fakir ölecez anlayacağın. bir memur maaşıyla hiç bir kızı kandıramıyyoruz. Kızların gözü yükseklerde.
10 YorumlaYok be ne evde kalacagiz, 18 yasindaki kizlar bilr olgun erkek seviyorum diyip 35 yasindaki adamdan hoslaniyor. Biz evde kalmayiz 😁
04 Yorumla- +1 yıl
Oyle tabi ya daha gecen burada biri vardi kendisi su an beni engellemis neden bilmiyorum da konumuz o degil. Kendisk 23 yasinda ve kendisini terk eden sevgilisi 35 yasindaydi. 30 yas alti erkekle hayatta yapamam ben buyuk erkek seviyorum diyordu. Neredeyse her kiz ayni seyi soyluyor. Ha soyle bir durum var, evde falan kalmadim ki niye savunuyorum 30 yas ustu erkekleri? :D
- +1 yıl
Kadinlara kendi yasitlari kucuk gelir. Ayrica kadinlar erken yaslanir yani gorsel olarak 35ten sonra falan pek alici bulabilecek halleri olmuyor. Hala ustune basiyorum evde kalma durumum yok ki neyini tartisiyoruz ben istedigimi alirim kucuk erkek sevenler de istedigini alsin. Herkes istedigiyle evlensin dunyada insan cok korkmayin asosyal olmayan insan evde kalmaz.
Sen evlenmediğin süre içinde benim kadar rahat mısın? Unutma kızlar artık ailesi tarafından rahat bırakılmak için, erkek ise bu kadar rahatlıktan artık sıkıldığı için evlenir. Bekarlık sultanlık bize sen boşver :D
02 YorumlaYooo bekarlık sultanlıktır sistemine katılırım lakin ben imparatorluk oynuyorum. Herhangi bir komplekste söz konusu değil.
00 Yorumlasuana kadar hic kendimi kotu hissetmedim. belki zamani degil belki ben aradigimk bulamadim ya da bende birsey bulunmadi, kader kismet diyelim...
00 Yorumla
+1 yılEkonomik durumumu iyi yapana kadar evlenmicem.
Çünkü evlendikten sonra yeni bir hayat başlıcak. Yeni bir ailem olcak.
Çocuğum olcak Karım olcak. Onlara iyi bir hayat yaşatmam Lazım. Ondan gerçi YAŞ daha varda neyse.10 YorumlaAslında sartların olgunlasmasını bekler erkekler :) uygun bir yasam tarzı uygun bir is uygun bir es. Tabi bu yasam tarzı is ve es konusunda herkezin kendi kriteri vardır.
01 YorumlaHahhh :) sevgilim bile yokken evlenmek mükemmel bir hayel :D
07 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi istiyorum herşeyim hazır ama hiç komplekse falan girmedim. Nasipten öte yol yok. Hayırlısı ile olur inşallah...
01 Yorumla
+1 yılevlenecek kadar özel bir kadın bulamadım diyelim...
evet bu ara evlilik fikri kafamda sürekli...15 Yorumla- +1 yıl
evet istiyorum..
- +1 yıl
hayatta herşey kısmet...
Bu zamanda az kullanılmış bulursam evlenmeyi düşünmüyor Değilim.
013 Yorumla- +1 yıl
Ben Bekaretimi hayatımın kadınına adadım dersem yalan söylemiş olurum.. Doğa nın kanunu bu maalesef erkek yapınca pek bir şey olmuyo.. ama kız yapınca biliyosun ne derler... ben kızları anlayamıyorum bu durumda kızlarda HAKLI.. benim bır ay cinsel Hayatım Olmasın Kafayı yerim...
- +1 yıl
şaka bır yana bu konular ciddi konular gerçekten... bir kişiyle bir Ömür geçirmeyi planlamak çok zor geliyo bana... bir ilişkinin sağlıklı sürdürülebilmesindeki en büyük Rolü cinsellik bence.. ten uyumu çok önemli.. ben 30 yaşındayım bu güne kadar gerçekten hiç düşünmedim... son bir kaç yılım kaldı olursa yeni tenime boyu boyuma birini bulursam neden Olmasın.. çoluk çocuk olduktan sonra mecburuz hercümerc aynı yemeği yemeyi Napalım... ayrıca güzel bir konu açtığını Söylemek isterim..
+1 yılkız bulduıkda bizmi evlenmedik sizde zaten evlenmeyen adamları seversiniz
317 Yorumla- +1 yıl
beyninizi kullanmazsanız kanarsınız o zaman evlencek erkek diye ağlarsınız
- +1 yıl
niye bize baglanan yok
- +1 yıl
evet soran ben yalan söylemesini beceremiyorum kızları aldatıp kullanmasını beceremiyorum ilkgünden dudaklarını yapışmasını beceremiyorum haklısın suc bende
- +1 yıl
bana beceriksiz dedin ama sorun bizdeymiş yaa başka nasıl kız baglanır?
- +1 yıl
alakası yok değer verdik ilgi gösterdikde noldu yalan söyleseydim bağlanırlardı
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=tv5Fb58UuPc
aha böylede topramlarım benim :D - +1 yıl
Ben daha o asamaya gelemiuomki gelsem devam eder evlenirim
- +1 yıl
İstesem yapar iste yalan dolan iki iltifat ama ya fizikten kaybediyoz ya da biz yslan diyemiyoz
+1 yılBen Bahçeyi Buldum Çiçeklisini Arıyorum Türk Kızlarımız Bakımsız Koktugu İçin Yabancı Kızlara Yöneldik
01 Yorumla
+1 yılBuyrun, yok gelip beni kaçıracak deli bir kız arıyorum, yemek yapabiliyorum, her türlü ev işi, aklına ne gelirse :D
05 Yorumla- +1 yıl
Dimi :D
- +1 yıl
Sağol hatırlattığın için :D
Evlenmek için bir sebep bulamıyoruz , bir erkek neden evlenir? bu soruya cevap bulursam evleneceğim.
07 Yorumla
+1 yılKomplekse girmedim ve klişe cevap dışında cevap bulamadım "ilgimi çeken kimse beni istemedi"
00 Yorumla
+1 yılsana bu parçayı armağan ediyorum
https://www.youtube.com/watch?v=hf-vT_YADD001 YorumlaAile & Toplum konusunda 811 cevap paylaştı. Güçlü hazır ve ne istediğini bilen birisi ile daha karşılaşamadık maalesef, ama karşılaştığımızı sandığımız zamanlar da olmadı değil.
00 YorumlaHayatım diyebileceğim kadın karşıma çıkmadığı sürece evlilik fasofiso işler. Düşünmüyorum bile.
01 Yorumla
+1 yılİnşallah şu memur işim var alıcam kendime birini görücü usülü gidicem isticem evlenicem yatıcam aşşağıya inşallah öyle olur :)
01 Yorumlaİnan sokakta yerim olsa sokağa taşınırdım evde kalmazdım...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi bir gelir ve kötü biri olmaktan kacınmak gibi özelliklere sahip olsada insan yüzü güzel olmadıgı ıcn evde kalabiliyor
00 YorumlaAcaba Neden Gerçek Kişiyi Bulamıyor Olabilirmi Çünkü Bu Zamanda Kimin Ne Olduğu Belli Değil Dimi?
00 Yorumla
+1 yılerkegin evde kalmisi yoktur evde kalmaya gideni vardir kizçem.
bu ince farki empati ile anliyacaginizi umuyirum ;)00 Yorumla
+1 yılYaşım 24 evlilikte yok adayda. Bize daha rahat batmadı @Bladiebla cığım :)
04 Yorumla- +1 yıl
30 yaşından önce kesinlikle hayır @Bladiebla
- +1 yıl
Büyük konuşuyorum ki erken evleneyim çaktırma bir bildiğim var :)
çünkü bir kadın için dünyadaki bütün kadınlardan vazgeçmek çok saçma bişey
12 Yorumla
+1 yılGayet iyiyim böyle ve evlenecek kadar sevdiğim bir kadın olmadı henüz.
04 Yorumla- +1 yıl
Yaşım 30 oldu diye kalpten ve gerçekten sevmediğim biriyle evlenip, 1 çocuk yapıp sonrada hayatı 3 kişiye birden zindan etmem mi daha doğru olurdu?
- +1 yıl
Teşekkürler, ben anlamayım. Sevemiyorum ben sonradan.
+1 yılDaha küçüğüm ben :)) hem doğru insanı bulmak lazım ;)
04 Yorumla- +1 yıl
Ne yani seninle mi evlenim :p
- +1 yıl
inandı garibim yaw :)))
yok hacı ben evde kalsam gene iyi bu müdür yüzünden şirketten çıkamıyorum ofisde kaldım ben...
10 Yorumla
+1 yılhalim keyfim yerinde evlenip kendimi kısıtlamaya niyetim yok
10 Yorumlaevde kalmış erkek yoktur. aklı başında erkek vardır :D
01 YorumlaKendimizi hazır hissetmiyoruz evde kalmadık henüz 😄
010 Yorumla
+1 yıl43 yaşında olup evlenmeyen bir abimiz var mahallede
05 Yorumla- +1 yıl
evlenmicem diyo zaten ben de evlenmemeyi düşünüyorum neden öyle dedin ki bekarlık sultanlıktır demişler hem
- +1 yıl
her şeyden önce büyük bir sorumluluk bu
Bu yaşta evde kaldım kompleksine girersen kalirsin :) kalmasanda mutlu olamazsın.
01 Yorumla
+1 yılBen Yabancı Bir Kızla Evlenecem. türk kızlarını sevmiyom.
07 Yorumla- +1 yıl
@Bladiebla İnan Ki Koyu TÜRK Milliyetçisiyim. Ama Bazı Türk kızlarına çok kırgınım. Benim kıymetimi bilmediler. O yüzden yabancı kızla evlenecem dedimm yaa. Bu arada kaşlarıma iltifat ettiğin için mersi.
- +1 yıl
inanki belki cevap verin diye 15 dakkadan beri seni bekledim. :) Çok teşekkür ederim her kimsen prenses :) Bak hergün dişlerimi fırçalarım, duşumu alırım, kendime bakarım, sakal traşımı olurum. Beyefendi, dürüst, ahlaklı birisiyimde. Kızlara otobüste yer veririmde. Ama hiç sevgilim olmadı. Ama öz kardeşim kro birisi. Dişlerini bayramdan bayrama fırçalar. Banyo yapmaz. Argo konuşur. Ama 20 tane kızla sevgili oldu. :( Bu yüzden çoğu türk kızından soğudum. @Bladiebla
- +1 yıl
@Bladiebla Sevgilim olsana. :-D
benzın vardıda ben mı ıctım evlenecek kız bulmak cok mu kolay zannedıyorsun
010 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok komlekse girmedim hiç sadece doğru zaman ve doğru kişi konusunu denk getirmeye çalışıyorum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenilecek temiz kız yok... hem benim beynim gibi kız ömür boyu karşıma çıkmayacak...
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKel kaldığım için tribe griyorum tabi 🙈 ne olacak benim bu halim 😢
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEktirmem ne o öyle avel gibi 😄
+1 yılErkekler kolay kolay evde kalmaz :) sadece sırası değil beklemedeyiz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılpek takılcak birşey olamamasını düşünüyorum. olursa olur olmazsa da yapcak bişey yok.
00 Yorumla Kızlarda erkeklerde evlenilecek düzgün insan olmamasından yakınır ama sorsan herkes düzgün
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenden once baska bir erkekle gönül islerine bulasmis bir kizla evlenecegime bekar kalayim daha iyi.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn azindan hic bir kizin gunahina girmedim.
Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. artık erkeklerde evde kalabiliyor onu gösteriyoruz kızlara.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Çok. Yalnız iyi evde kaldkaldık. Bas baya evde kaldık l*n .
00 Yorumla komplekse girmiyorum sevgilim var 2016 yı bekliyoruz
02 Yorumlakomplekse gırıyorum tabı ılk okulda sıra arkadasım olan kız 2. cocugunu dogurdu nasıl olmayayım
01 Yorumla
+1 yılEvlenmek istesem anında evlenirim. Bekarlığı iyice bir yaşayayım ondan sonra
02 Yorumla- +1 yıl
Azcık beynin var onuda bana laf sokmak için harcama
Kar kis ne dugunu yaz olsun kir dugunu davulla zurnayla silahlar cekilsin... hayal dunyam genis.. :)
06 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenden bahsediyosunz:) yas 30 maddi durumum yok olsa hemen evlenirim duygusal olarak bir kadina cok ihtiyacim var baska sorun yok
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl1100 aliyorun ev yok hic bisey is de garanti degil yarin atarlarsa sorun kendi varolusunu tamamlayaman bir adam nasil sahip cikar baska var oluslarA
Benim kendi tercihim, daha o kafaya sokacak bir kadın çıkmadı karşıma.
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem