Neden bu şekilde değişim kızlar ne düşünüyorsunuz?

Benım arkadaşımın arkadaşı var liseden tanışıyorlar onlar ama hıc tanışmıyoruz konuşmadık kız sosyal medyada ıcerık üretiyor ve tıp okuyor çok iyi bir üniversitede burslu okuyor kız küçük biryerden gitmiş en başta attığı fotoğraflara baktım hani gömlek ile bir pantolon giyen çok açık saçık giyinmeyen hatta hiç açıklık dekolte yok sade sosyal medya tarzına uymayan bir kız saçını felan sürekli toplamış makyaj çok çok az telefonu eski bir model şimdi ise arada 2 yıl gecmıs kız protez tırnak takmış straplez gıymıs sevgili yapmıs sevgilisiyle Muğla’ya gitmiş sevgilisi rakı içiyor fotoğrafta gördüm yüzünde birsürü makyaj elinde en pahalı telefon insanlar nasıl bu şekilde değişiyor çok şaşırıyorum kızın gidip görmediği yer kalmamış üstelik yurtta kalıyordu ayrı eve çıkmış 1+1e ya küçük yerden gelen hani böyle hayata karşı daha saf gözüken birisi nasıl oluyorda bu şekilde değişime ugruyor siz ne düşünüyorsunuz tarzı çok değişmiş birde kız önceki attıklarına baktım ağzından inşallah amin düşmeyen bir kız şimdi çok havalı davranıyor ayrı eve çıkmalar felan zaten çok garibime gitti benim aileside ondan çok uzakta

Neden bu şekilde değişim kızlar ne düşünüyorsunuz?