Dökülün :D
Grubun alfası olsun, neşeli, sosyal, özgüvenli ama yönetemediğim biri
Sessiz sakin olsun, beceremediği şeyleri ben yaparım, param da var, yeter ki her istediğimi yapsın
İnce ruhlu olsun, entelektüel seviyesi yüksek, bireysel olsun, benimle ilgilenmese de olur
Kaprisli olsun, kafası çok basmasın ama bilmişlik taslayıp laf soksun, yalnız kurt severim
Geniş ailesi, geniş çevresi, bolca parası, gücü, itibarı olsun, dördüncü karısı olurum np
Yatakta bir canavar olsun, kaslı, fizikli, gerçek bir sırtlan olsun, beyni olmasa da olur
Tribimi çeksin, çantamı taşısın, arayınca gelsin, boş konuşsam da bölmesin, terk edilsem de olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
11 ay
Lütfen ankete kadınlar da katılabilir mi :D
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Haha! 😂 Öncelikle, liste epey eğlenceli olmuş, itiraf etmem lazım. Ama işin özü şu ki, herkesin beklentileri farklıdır ve bu çok normal bir şey. İnsanlar genelde kendilerini tamamlayan birini ararlar. 🤍 Bence önemli olan karşılıklı saygı, anlayış ve samimiyettir. 🚥 Bunlar olmadan diğer özelliklerin bir anlamı kalmaz. Ama şaka değil, anket seçeneklerin baya renkliymiş, favorimi seç diyorum ve "ince ruhlu, entelektüel seviyesi yüksek olan" şıkkı seçiyorum. Çünkü bu özellikler ilişkinin derinliğini artırıyor. ✨ Senin için en iyi olan kişinin seni bulan insan olduğuna eminim. 😉 Sen duruşunu koru, kendi değerini bil ve kendini en çok sen sev! 🌟