İntihar etsem arkadaşlarım, kuzenlerim. sevdiklerim çok üzülür mü?

böyle bir şey yapmam. elimden geldiği kadar dayanıyorum ama annem ve babam her gün aralıksız bana hakaretler ediyor, herkese kötülüyor aşağılıyor. annem ona anlattığım özel şeylerimi babama anlatıyor. geçen gün can sıkıntısından fotoğraf çekmek için makyaj yaptım öyle giyindim falan. babam dedi nereye gidiyorsun. dedim bir yere gitmiyorum fotoğraf çekiyorum. bi baktım anahtarı alıp dış kapıyı kilitledi. bir yere gidemezsin dedi. çocukluğumdan beri hep aşağılanıyorum. daha 16 yaşındayken falan babamla ayakkabı bakmaya gitmiştik ve ben onun istediği ayakkabıyı istemediğim için herkesin içinde bana saldırıp hakaret etmişti. bugün de telefon faturam çok geldiği için telefonumu zorla elimden alıp karıştırmaya çalıştı. hattını iptal edicem dedi. annem de her gün bana çok ağır ve iğrenç sözler söylüyor. her gün o*spu kelimesini duymaktan nefret ediyorum. küçükken yanlışlıkla boya kutusunun içine düşmüştüm bana s*KS kölesi o*spu tarzı hakaretler etmişti daha 13 yaşında falandım. ikisi yüzünden ölüp kurtulmak istiyorum hep. onlar yüzünden küçükken hep özgüvensizdim herkes iyi de bi ben yetersizmişim gibi. ben ölsem arkadaşlarım ne hisseder sizce

İntihar etsem arkadaşlarım, kuzenlerim. sevdiklerim çok üzülür mü?