Evlenmek istiyorum ama hayatımda kimse yok Şu an ?

6 senelik uzak mesafe ilişkim bitti 2 ay önce. Hem ilk sevgilimdi hemde ailemlerin falan haberi vardı. Babamla tanıştı. Ailem zaten karşıydı o türkiyeden biz almanyadan olduğumuz için. Hem sevgilim doğulu olduğundan annem ön yargılı ve tanışmayı red etti. Onun ailesi beni en baştan beri biliyor. Annesine sevgili olmadan bahsetmiş benden ve annesi hemen isteyelim o kadar güzel konuşmuş hakkımdan. En sonunda görüntülü konuşup tanıştım tüm ailesiyle. Neyse o ayrılmak istedi ve engelledi beni 2 ay önce. Dayım geçen birini beğenmiş bana ama kalbim hala sevgilimde başka birinden hoşlanamıyorum. Önceden de kimseden hoşlanmadım tek sevgilimde oldu o his. Yengemin kardeşi var ailem teklif etti istemedim. Ya o iki kişi de iyi insanlar abdestli namazlılar ama içimde his yok. Eğer sevgilim barışmak istese ben herkesi bırakmak isteyecem biliyorum. Almanyada yaşıyorlar hem yakınlar hem türkiyede memleket de aynı hem ikisi de maddi durumu iyi ev araba falan varmış mantık olarak ikisi de iyi. Benim evlilik isteğim sadece yalnız olmamak için. Annem benim kanser hastası. Sürekli ölüm kelimesini anıyor her gün. Ben gelecekte yanımda duran güclü güvenilir birini istiyorum. Tek savaşan her seyi yalnız yapan biriydim ama annemin tedavi sürecinde cok yıprandım. Yalnız olmadığımı sarılıp rahat bi şekilde ağlayabilceğim birini istiyorum. Özgüvenli zeki güclü güvenilir sadakatli birini istiyorum. Bunların hepsini toplayınca ya bu benim sevgilimdi diyorum. Onun da 2 aydır sesi çıkmıyor engeli kaldırmadı. Sizce ne yapmalıyım

Evlenmek istiyorum ama hayatımda kimse yok Şu an ?