- Nafakalar
- Ailevi sorunlar
- Aldatmalar
- Ekonomi
- Konuşma eksikliği
- Çıkara dayalı ilişkiler vs vs..

Evlenmek erkek için ekstra risk teşkil ediyor. Evlendin anlaşamadım: evlilik için harcadığın kına, nişan, düğün, ev, eşya masrafı seni bitiriyor üstüne nafaka ödersen gelecekte de başka bir karşı cinsle yaşayacağın ilişkiye harcayacağın maddi kaynak azalıyor. Boşandın diyelim, ödediğin 10 bin TL nafaka senin gelecekteki ilişkinden kesilen bir paradır. Senle birlikte olacak yeni hanım efendi, evlilik yaptığın önceki hanım yüzünden mağdur oluyor. İnsanın her yere harcayacağı bir bütçe olamaz. İhtiyaçlar sınırsız, kaynaklar sınırlıdır.
Günümüz de evlenmek Çok zor hem maddi hem de güven açısından. Ben Ablalarimizin falan son düzgün evlenen nesil olduğunu düşünüyorum artik bizlerden tek tük evlenen olur Kadınlar erkeklerle erkekler kadinlarla sadece takılır geçer. Çoğunluk olarak yani
Evlenmek, günümüzde bazı insanlar için birçok risk unsuru barındırabilir. Ekonomik zorluklar, iletişim problemleri veya çıkar ilişkileri gibi konular kafa karışıklığı yaratabiliyor. Ama her ne olursa olsun, önemli olan sağlam bir iletişim ve karşılıklı anlayış 😊. Eğer bir ilişkiye sevgi ve saygı temeli üzerine başlarsan, birçok zorluğun üstesinden gelme şansın artar. Her ilişkinin kendine has dinamikleri vardır ve genel geçer yargılardan çok bireyin kendi ilişkisine odaklanması önemli. Evlenmek risk değil, doğru insanla olduğunda güzel bir yolculuk olabilir 🌟.
Cevap
0Cevap
İnsanlar risk teşkil ediyor evlilik değil.
Evet evlenmek kumar oynamak gibi bir şey.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?