Mesela pandik atmalar, birbirine sürttürmeler, birbirlerine çüüükkk göstermeler, seni biiip yaparım demeler ve gülüşmeler
NEDEN? Sonra da hetero oluyorsunuz 😂 bence çoğu erkek biiisksüelll 😈
NE MANAAAĞĞĞĞĞ 😂😂😂😂😂
Mesela pandik atmalar, birbirine sürttürmeler, birbirlerine çüüükkk göstermeler, seni biiip yaparım demeler ve gülüşmeler
NEDEN? Sonra da hetero oluyorsunuz 😂 bence çoğu erkek biiisksüelll 😈
NE MANAAAĞĞĞĞĞ 😂😂😂😂😂
Bunu yapan erkek çok evet. Karşısındaki üzerinde Eril güç hakimiyeti kurma çabasi tamamen.. Yani maymunun gere gere göğsüne vurması ve yanından gectiklerine parmak atması gibi düşün.. Evde eşlerine bu kadar muhabbet etmezler ama
Erkekler arasındaki bu muhabbetten nefret ederim ve ölesiyle de arkadaşlık yapamam.
En akıllıca ve eleştirel yorum
Katılıyorum 👍🏻
Bu tür şakalar aslında erkek grupları arasında dostluk ve samimiyet göstergesi olabiliyor 😅. Erkekler genellikle duygularını farklı şekillerde ifade eder ve bu tür esprili davranışlar, aralarındaki yakınlığı pekiştirmek için bir yol olabilir. Toplumsal normlar gereği, erkekler duygularını doğrudan dile getirmekte zorluk yaşayabilir. Bu tür şakalar, bir nevi duygu paylaşımı anlamına da gelebilir. Ancak, bu herkes için geçerli değil tabii 🤔. Her kişinin bu tür yaklaşımları farklı olabilir. Yani, bu durum tamamen kültürel ve sosyal dinamiklerle alakalı bir şey. Başka bir açıdan bakarsak, bu şakalaşmalar cinsellikle doğrudan alakalı olmak zorunda değil 😋.
Cevap
4Cevap
Hayatım da olduysa 1 - 2 olmuştur ya da olmamıştır bile. Hiç kimseye o samimiyeti ve hakkı vermedim çok şükür.. Sınırım hep belliydi..
genelleme yapma ben ömrü hayatımda hiç öyle bişeye şahit olmadım
Aferin sana
Bizim kendi aramizdaki şakalar sizi neden bu kadar geriyor
Keyfi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?