Merhaba kızlar nereden başlasam bilemiyorum eşimle 3 yıl önce evlendik ikimizde çok iyi yerlerde çalışan eğitimli başarılı insanlarız güzel para kazanıyoruz. Eşimle el ele verip ev, 2 araba ve yazlık sahibi olduk. Hayatımız dışarıdan bakıldığında çok güzel görünüyor eşimi çevrem arkadaşlarım çok sever hatta imrenirler evliligime ancak benim içimde artık tutamadığım ve beni çok yaralayan bazı olaylar var. Eşim maaşımı hesabıma yattığı gün elimden alıyor kendi kredi kartım yok eşimin ek kartını kullanıyorum tüm harcamalarımı kontrol ediyor dolabımı kontrol ediyor yeni bir şey almış miyim diye bende kurumsal bir firmada güzel bir pozisyonda çalışıyorum giyinmem lazım bakımlı olmam lazım ancak istediğim şeyleri hep gizli gizli alıyorum ondan gizli kredi kartı kullanıyorum siparişlerimi arkadaşlarımın evine veriyorum anneme babama hediye alıyorum gizli gizli alıyorum onları tembihliyorum bunu benim aldığımı söylemeyin diye. Çok yoruldum bu durumdan ben yurtdisinda çalıştım erasmus yaptım okudum kendi ayaklarımın üzerinde duran bir kadınım ancak bir ojeyi bile alamıyorum dolabımda yeni bur şey görsün deliriyor benden habersiz alışveriş yaptın diye. Kendisi lüks arabalara biniyor ben onun hayallerini kısıtlanıyorum istediğini alabilir ancak o bana bu özgürlüğü sağlamıyor. İkinci husus eşimin aşırı küfürbaz olması trafikte vs her yerde küfür ediyor bana sinirlendiğinde bana da ağır küfürler ediyor onunla kavga edemiyorum karşılık veremiyorum iğrenç küfürler dutmak zorunda kalıyorum geçen kardeşimin yanında da aşırı cinsiyetçi bir küfürü ağzından kaçırdı ben ailemden bunları hep saklardım belli etmezdim onun yanında edince ne diyeceğimi şaşırdım kardeşim de sordu hep böyle küfür ediyor mu diye çok sinirli sürekli sinirli eşim her şeye bağırıyor sinirleniyor çok titizdir banyoda saç düşsün hemen bağırmaya başlıyor bana karşı çok saygısız sürekli sinirlenmesin diye dikkatli davranmaya çalışıyorum diken uzerindeyim aileme sinirlenip küfürler ediyor annem babam çok kıymetli benim için onların bu küfürlere magruz kalması çok üzüyor beni benim yüzümden diye kendimi suçluyorum hep. 3 yıldır evliyiz ve çocuğumuz yok bu sebeplerden dolayı çocuk yapmak istemiyorum ona da söylüyorum düzelmezsen çocuk yapmam diyorum. Kavgalardan ve küfürlerden sonra benden gelip özür diliyor sarılıyor bir daha olmayacak diyor ama bu dilediği kaçıncı özür bilmiyorum artık 1000 i geçti çok kötüyüm bu aralar sürekli boşanmaya düşünüyorum yaşım 29 sizce ne yapmalıyım bana lütfen akıl verin. Hiçbir arkadaşımla paylaşamıyorum çünkü biliyorum ki anlatsam hemen ayrıl diyecekler 3 yıldır aynı ve her geçen zamanda daha da kötüleşiyor lütfen bana akıl verin
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
- Aile & Toplum konusunda 843 cevap paylaştı.
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler