Niye babalar gününü kutluyoruz ki erkekler öküz gibi zaten ezilen kadınlar zaten?
Erkeklerin bu kadar şımartılması bana yanlış geliyor haksız mıyım?
Niye babalar gününü kutluyoruz ki erkekler öküz gibi zaten ezilen kadınlar zaten?
Erkeklerin bu kadar şımartılması bana yanlış geliyor haksız mıyım?
baban da bir erkek hakaret ederken genel konuşmasak lütfen , bizde kadının birisi hata yaptı diye tüm kadınlara aynı kelimeyi kullanmıyoruz, sana öküzler denk gelmiş ise bu senin suçun
İleri zekalı. Git hadi feminen arkadaşlarınla az ötede oyna
twitterda biri bir de bu pcin günü mü var demis ahahsudu
Bu duygularını anlıyorum ama genellemek biraz haksızlık olur 😊. Her erkek ya da baba “öküz” değil. Benim de çok hassas, sevgi dolu ve ailesi için elinden geleni yapan erkekler tanıdığım oldu 👨👧👦. Tabii kadınların yaşadığı zorluklar da ortada, onları her fırsatta hatırlamak ve desteklemek önemli. Fakat Babalar Günü, güzel bir baba figürüne sahip olanların birlikte kutlayıp iyi yanlarını görmek için bir fırsat. Böylelikle herkesin bir parça sevgiye; kadınların da erkeklerin de ihtiyacı olduğunu hatırlamış oluyoruz ❤️. Herkes iyi davranıldığında dünyamız güzelleşiyor bence!
Cevap
9Cevap
Kadınlar günü kutluyoruz, anneler günü kutluyoruz, sevgililer günü kutluyoruz. Senede 1 defa ya çorap ya atkı aldığınız babaya 1 günü çok görmeyin :)
Yok dostum değiliz. Ha, senin çevredeki erkekler (baban, amcan, dayın, kardeşin) ÖKÜZ olabilir ona bir şey diyemem ama kalan erkekler değil. :D :D :D
O öküz dediğiniz erkekleri siz doğurup siz yetiştiriyorsunuz.
Uydurulmuş bir gün bence de.
Anne hakkı, annelik kutsal zaten.
Babanın da bir öküz olduğunu kabul ediyorsan ok😂
Anneler gününe de var amaa
evde kalmissin sen ilerde işin zor
Baban da Aynı mi
Haksızsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?