30 + yaşımdayım. hersey yolunda 😉.. Bu biraz birey olarak kapasiten, edindiğin tecrübeler , kazanımların , vizyonun , beklentilerine harcadığın emek, getiriler vede güzel dusuncelere göre değişir.
ben herkes yumuşacık poposunu gezdirirken çalistim şimdi meyvelerini yiyorum. Bundan sonra Allah sağlık sıhhat versin ekstra bisey istemiyorum 😉
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl33 yaşındayım hem küçük gösteriyorum hem de küçük hissediyorum, ne gören bana 33 der ne de ben kendime 33 derim, bu benim sadece biyolojik yaşım hatta bazen unutuyorum bile
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Asla geç değil! 😊 30 yaş hayatın yepyeni bir dönemine açılan kapı bence. Her yaşın kendine has güzellikleri ve fırsatları var. Ben de 30’larımda kendimi daha olgun ve özgüvenli hissetmeye başlamıştım. Hayallerine ulaşmak, yeni bir ilişki başlatmak ya da mesleğini değiştirmek için hiçbir zaman geç değil. Her şey senin bakış açında başlıyor. Olgunluk, tecrübe ve heyecanın birleştiği yaşlar, tadını çıkar! ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
sana şu kadarını söyleyeyim türkiye koşullarında öyle yıpranmış oluyorsun ki.. eski gençliğin kalmıyor. aman ya ne gerek var diyip uzanmak bir çok aktiviteden daha iyi geliyor insana. sağlıksız beslenme ve stresli çalışma hayatı 30 unda ki bir Türkiye Vatandaşını yorgun hissettirmekten başka bişeye dönüştürmüyor. geç kalmış olmana bile üzülecek halin olmuyor. o yüzden gençliğin kıymeytini bil git o konsere..
10 YorumlaHayir değil böyle düşünürsen geç başlarsın hayat hergun supriz ile dolu.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılvalla bizim burada 40 yaşında olup 16 yaşında çocugu olmasına karsın üniversiteye okuyan adam var gençlerle partileşiyor. paintball'a geldi geçen oğluda vardı gayet normal bişey gibiydi. tabi burası polonya türkiyede 30 yaş yaşlı sanıyorum :D polonyada 60 yaşındaki kişiler orta yaşlıyım diyor 70inde ihtiyarladım diyorlar
00 YorumlaNeden öyle olsun. İşinde iyi olursun, senden 5 yaş küçük veya büyük biri ile hayat kurarsın. Yeni şeyler öğrenirsin. Bence bu kadar umutsuz olma. Benim yaşıma geldiğinde de bekar kalırsan kampa gidersin :)
10 YorumlaYani insanların senden beklentileri yönündeki konumundan dolayı oyle hissetmek doğal ama dürust olmak gerekirse ben 30 yaşıma da gelsem yine de lego alıcam ve monster high bebekleerine saçma canım paralar vercem
06 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Kim söylüyor size bu saçmalıkları?
Ben bu yaşta yeni yeni meslekler öğreniyorum ve bunlardan para kazanıyorum, yeni ortamlara giriyorum, hayatımı istediğim yöne çevirebiliyorum.
30 yaş çok güzel bir yaş, ne istersen yapabilirsin.00 Yorumla
1 yılErkeğin cinsel pazar değerinin en değerli olduğu yaş aralığıdır 30-40 bandı. Kadının ise yerle bir olmaya başladığı, yumurtaların omlet olduğu yaşlardır. Yani erkek için 30 yaş demek hayat daha yeni başlıyor demektir.
036 Yorumla- 1 yıl
@Sislivadii Daha hayata 20 yaşında başlıyorsun! Çalışıp didinip kendini inşa ediyor dünya yaratıyorsun. Bu 30'a kadar hatta 35'e kadar devam ediyor. İnşa ettiğin değerin meyvesini 30'dan sonra yiyorsun emin ol.
- 1 yıl
Dini inancın yok gelmiş boş konuşup durmuşsun cinsel pazarında başarılar ıq seviyen düşük olduğunu düşünüyorum
- 1 yıl
@KelebekBlossom Tamam teyzecim
- 1 yıl
Cinsel pazar değeri erkekte 22den sonra bitiyor kendinizi kandırmayın erkeğin zirve olduğu yaşlar 18 17dir. Bak altını çiziyorum kariyer para değil. Sağlıklı güçlü olduğu yaşlar 22 öncesidir 25ten sonra çökmeye başlar kilo alır saç dökülür 40tan sonra spremlerinin kuruduğu yaşlardır artık doğan çocukları ya düşük ya otizmli ya da genetik hasta doğar tabii spremlerin gücü düşmüştür çoktan çocuğu olma ihtimali 10\2dir 60 yaşından sonra artık çocuk yapma lüksünüz yok. Yani kısaca 40a kadar vaktiniz var 30 yaş elini çabuk tut evde kaldın yaşı demektir
- 1 yıl
@Kalplivceld ona katılıyorum erkekde sperm kalitesi genetik güzel çocuk olma açısından çok önemli yaşlandıkça genetik sperm kalitesi düşüyor sağlıklı güzel çocuk olmuyor
- 1 yıl
@KelebekBlossom aynen öyle bunlar sanıyor ki yaş arttıkça çıkan hastalıkları çocuğa geçmiyor. Erkeklerinde biyolojik saati var
- 1 yıl
@Kalplivceld aynen öyle katılıyorum
- 1 yıl
@Kalplivceld Cinsel pazar değeri o demek değil. Karşı cinsen gelen kabul onay anlamında bir değer bu. Ben 20'lik zamanlarımda aynı yaşlarda olduğum kadınlar bana çok güzel ve çekici gelirdi. Çoğu tarafından reddeldim tüm erkekler yaşar bunu. 28'lerime geldiğimde yakıma 20'lik kadınları almak artık çok kolaylaştı. Statümü kazanmış, paranın içinden geçmiş, değerimi sıfırdan inşa etmiştim. Eskiden beni beğenmeyen yaşıtım kadınlara şimdi baktığımda teyze gibi görünüyorlar, oldukça itici. Prime döneminde (20-25) olan genç ve güzel kadınlarda artık rekabet edemezler. Onlarada artık 45 lik moruklar bakar.
- 1 yıl
Sana baksın 45 lik moruk dediklerin ne biçim üslubun vasat senle olanın aklı da düşüktür
- 1 yıl
@KelebekBlossom Zoruna mı gitti teyze.
- 1 yıl
Sizin sadece paranız çekici maalesef ki 30dan sonra erkeğin bedeni sarkıyor siz bir insansınız bunu asla kabullenemiyorsunuz. Ünlü yabancılar bile bunu kabullenip estetik yaptırıyor binlerce sprem yumurta aşıları vuruluyorken 30 yaşınızda aktif olamıyorsunuz kendi kendinize kusura bakma. Seni beğenme sebeplerini kendin yazmışsın paran. Yoksa kimse sokaktaki kel fakir göbekli sarkmış 30luk dayıyı beğenmez. Benim yaşıtlarım 30 35 gösteriyor mesela çoğuda 30 yaşında kadınla evlendi.
- 1 yıl
@KelebekBlossom Evet sana artık ancak 45+'lik moruk erkekler bakar. O da cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için. Prime döneminde üzerine yağan ilgiyi görmezden gelip değerli bir erkeği kapatmalıydın. Artık çok geç, geçmiş olsun ve iyi şanslar dilerim.
- 1 yıl
Host nerden teyzen oluyorum kart herif
- 1 yıl
Neyse dayı değerli vaktimi dayılarla boşa harcamak istemiyorum iyi günler
- 1 yıl
😂😂 aptala benziyosun
- 1 yıl
@KelebekBlossom boş ver ben görüyorum erkekler artık kendinden büyük kadınla evleniyor 30luk erkekler şu ekonomide kimse bakmıyor evlenemiyor. Bizim toplumda kadın her zaman her yaşta evlenir değer görür. Erkeklerin şansı yok evlenemez kolay kolay tercih edilmezler
- 1 yıl
@Kalplivceld Kimse kel fakir göbekli erkeği beğenmez doğru. Aynı şekilde kimse 30+ dayanmış güzelliğini gençliğini kaybetmiş kadını beğenmez. Çünkü kadınlar kendilerinden üstün erkeklere çekilir. Yakışıklı ama kendisinden yaşça küçük ve fasfakir erkeğe çekilmez. Kendine 20'lik ev erkeği bul, hiç çalışmasın sen bak ona.
- 1 yıl
Yakışıklı ama kendisinden yaşça küçük ve fasfakir erkeğe çekilmez.
Ben çekildim bu arada sanki kadın olmuşsun gibi konuşuyorsun bizim içgüdülerimizi bilemezsin. Çekiliyoruz gayette sen üstün körü gözlem yapıyorsun sadece. Biz belli etmeyiz ama tamda anlattığın erkekleri beğeniriz - 1 yıl
@Kalplivceld Evlenseydin baksaydın kastettiğim şey bu. Altına yatmak değil.
- 1 yıl
@Kalplivceld 30 yaşına gelip 22 yaşında yunan heykeli gibi ama fasfakir bir erkek bul ve evlen. Ölene kadar hiç çalışmayacak, senin paranı ve emeğini yiyecek. 10 yıl sonra sen 40 olurken o 32 olacak. Artık seni beğenmeyecek. Iğğğğ Para çoksa bilemem öyle vasıfsız erkekse. Erkek dediğinin çerçevesi olur. Mıy mıy prenses olmaz. Al böyle bir erkekle yaşa bakalım. Aman vajinam ıslandı bir gece yattım demekle olmuyor.
- 1 yıl
@Sislivadii İlgini bedava sömürmeye çalışan kadınlardan kendini geri çek, spor yap. Bol bol kitap ve makale oku. İlk işin sermaye biriktirmek olsun. Tasarruflu ol.
- 1 yıl
@Sislivadii Sen kendini geliştirdiğinde, şimdi seni beğenmeyen yaşıtın kadınlar sana kur yaptığında bu postu hatırlayacaksın.
- 1 yıl
@Sislivadii Bu arada hiçbir kadından ilişki tavsiyesi alma. Bunun yerine 20'lik kadınların bacaklarını ayıran alfa erkeklerden tavsiye al.
Kadınlara bedava ilgini sunmak yerine, inşa ettiğin dünyaya dahil olmak isteyecek kadını kabul et. - 1 yıl
20lik kadınlarda kollarını açmış sizi bekliyordu ne ahlaksız yorum
- 1 yıl
Hala dr redpill izleyen takım var birgün 20lik kızlarınız bacak ayıracak alfa olgun erkeklere siz alfa erkeklerden züğürt tavsiyesi alın 70 yaşınızda değersizlik hissiyle ölüp gideceksiniz nasıl olsa
- 1 yıl
İyi gaz vermişsin hiçbir kadın size gerçekten değer vermeyecek yok olup gideceksiniz😄
- 1 yıl
@Kalplivceld Tamam sensin, sende 24 yaşındaki fakir tipsiz biriyle evlen de evlenemezsin. Daha iyisini hak ediyorsun çünkü, daha ve daha da iyisi lazım. Kimse yürümüyor mu canım sana ne bu öfke?
- 1 yıl
:d 22 yaşındaki yakışıklı genç fit dinamik biriyle evlenirim benim adıma konuşma lol yazdıkların tamamıyla karşılaştığın kadınlarda yaşadağın travmalar bütün kadınların aynı olmadığını öğren önce sen
- 1 yıl
@Kalplivceld Bütün kadınlar ve bütün erkekler çoğu çizgide evet aynıdır. Aynı türdeş canlı bu insanlar. 30 olunca anlarsın gülüm.
- 1 yıl
Bütün erkekler sapıktır ve abazadır abicim
- 1 yıl
Bütün erkekler aldatır, yalan söyler anne kuzusudur
- 1 yıl
Ve üzgünüm 20 yaşında genç kız olarak 30 yaş üstü erkekler midemi bulandırıyor Facebook dayısı gibisiniz. Al bakalım bu yorumdan bütün kadınlar aynı mı
- 1 yıl
@Kalplivceld Sen ne yaşadın acaba?
- 1 yıl
Senin Ağır travmaların var belli ki
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılO dediğiniz insanın içindeki enerji ile alakalı bazıları 20 yaşında hayattan umudu kesmiş oluyor yaş sadece bir rakamdır
20 Yorumla Asla dur daha 40 var, 50 var. Kenan Doğulu ne demiş
Her yaşın bir güzelliği var
En güzel çağımdayım. Ya gelir geçersin hayatımdan
Ya da gelir kalır
Her günün bir güzelliği var
En güzel anımdayım
Ya gelir geçersin hayatımdan
Ya da gelir kalır00 YorumlaBu yaşta bir şey balaramamışaan öyle. Başarmış üstüne bir şeyler koymak için elbet geç değil ancak sıfırdan başlamak için çok çok geç kimse kendini kandırmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl29 um ve geç kalmış hissetmiyorum
Evlilik düşünmüyorum çünkü yurtdışına gitmek istiyorum ve erkekler de BK gibi kusura bakma hayata bir kez geliyorum elin oğluna evlendik diye hizmet etmek istemem. Yeni diller öğrenmeye çalışıyorum YouTube kanalı açicam mesela Spor yapiyorum. Yeni şeyler öğrendikçe insan kendini yaşlı ya da geç kalmış hissetmemeli . Yaşıyorsak bir nedeni olmalı ve bu nedeni seçebilmek güzel.
32 Yorumla- 1 yıl
kralsın abla
Cevap sahibi1 yıl@benkizim15 ♥️♥️
30, yeni başlangıçların, hayatı daha iyi bildiğin ve kendine güvenin arttığı yaş. Geç değil, tam zamanı..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl30 yaşına giricem ama hala winx club izleyip winx şarkısı söylüyorum. Yani yaşın bi önemi yok önemli olan duyguların hislerin. Nasıl hissediyorsan osun.
21 Yorumla- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun peki?
Değil aşk için daha akıllı oluyorsun kaldırabilene aşk olsun
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBen 30 um ama 30 gibi hissetmedigim zamanlar var hala bilemiyorum zaten göstermiyorum 23 24 diyen çok var
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı.
1 yılYok be değildir herhalde yüce Allah uzun ömürler versin bakarsın bi 150 sene falan yaşarız muhteşem olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDeğil. Ben 43 yaşındayım. Bir evlilik yaptım ama kısa sürdü. Çocuk yok.
Çocuk hasretim fazla ama kısmet yok. Belki bana geç ama hala arıyorum hayırlı birini.
Sana bence hiç geç. degil ama yinede fazla uzatma iş güç evlilik icin
00 Yorumla
1 yılNe yapmam lazım intihar mı edeceğim asıl Hayat kırkından sonra başlıyor Şu an gayet hayatımdan ve yaşımdan memnunum Bence öyle bir şey için geç değil
00 Yorumla
1 yılYok canım artık genç sayılıyor sadece bizim ülkemizde insanlar erken yıprandığından geç yaş gibi geliyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ben 36 yaşındayım herşeye geç kaldığımı düşünüyorum hâlâ işim yok eşim yok evlenemedim sosyal hayatım yok gençliğimi de hiç yaşayamadım kendimi hayata çok geç kalmış gibi hissediyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Hep burdasın sen yıllardır yorumunu görüyordun trol falanmısın
1 yılSenin gibi beyin yoksunları her zaman çıkar 32 yaşındayım her yıl yeni bir şey deneyip başarıyorum.
10 Yorumla
1 yılbence şu devirde doğmak bile bi geç kalış, bugün doğan bebek şu an her şey için geç kalmış durumda
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Hemde her şey için ne iş kurabilirsin ne doğru düzgün bir ilişkin olur ne hevesin kalır ne bişey yani böyle ben gibi kalırsın ortada
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şey için geç değil nefes aldığın sürece umut her zaman vardır
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÖyle düşünürsen öyle olur hiçbir şey için geç yaş yok
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. 30 yaşımda Kanada’ya yerleştim her şeye sıfırdan başladım ne geçi 😂😂 Bugün yine çıkar başka bir yere yerleşirim hiç sorun yok. İçindeki heyecan ölmüşse 20 yaş bile çok geç
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 894 cevap paylaştı.
1 yıl1 insan bazi seyleri başarmus olmali evlilik / iş olarak degil sadece
00 Yorumla İnsan yaşadığı müddetçe hiçbir zaman hiçbir şey için geç değildir. Her şey dönüştürülebilir…
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayata yeni başladığının farkına vardığın yaşlardır
00 YorumlaYav üf sus ve şunu kafandan çıkart. Sonra hangi naneyi yiyeceksen ye işte.
00 Yorumla
1 yılOfffff offffff şu meşhur 30 yaş sendromu muu yoksa Allahımm
02 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣 boş ver en azından toy olmuyorsun cahil gençlik genelde sıkıntılı tecrübeler yaşatır
en erken yas Şu an oldugumuz yas o yuzden hic birsey icin gec degil
00 YorumlaEvet ama böyle bir zamanda 20 lı yaşlarda olmayı da istemezdim
00 Yorumla
1 yılHer şey için değil ama enerji ve yüksek efor sarf etme gerektiren hedefler artık bi hayal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabi iki de öyle yaş 30 yolun yarısı, güzellikler 20'lerde yaşanmalı 30'larda yaşansa bile içte hep bi ukde kalıyor
08 Yorumla
Soran1 yılNe gibi mesela
Cevap sahibi1 yıl20li yaşlarda yapılan aktiviteler ile 30lu yaşlarda yapılan aktiviteler arasında çok fark var 20li yaşlarda henüz geçliğinin baharındasın yüzeysel düşünüyorsun gam keder dert yok laylaylom takılıyorsun kısaca sevdiğinle birlikte gençliğini yaşıyorsun ama 30lu yaşlarda istesen de bunları yapamazsın çünkü insana bi ağırlık olgunluk dinginlik yorgunluk çöküyor her ne kadar eğlenceli enerjik aktivitelere canı gitse de artık ergen değilim ciddi davranmalıyım, ciddi düşünmeliyim diye düşünüp laylaylom birisindense kafa dengi birine daha çok ihtiyaç duyuyor
Soran1 yılBence 20 li yaşlarını dolu dolu yaşadıysan o dinginlik keyif verir
Cevap sahibi1 yılYaşadıysan sorun yok o zaman ve 30 yaş her şey için geç değil
Soran1 yılSenin var mı içinde ukde kalan
Cevap sahibi1 yıl20li yaşlarım bok gibi geçti, her şey içimde ukde kaldı, seninki nasıldı?
Soran1 yılBen açıkcası neyi kaçırıp kaçırmadığımı da bilmiyorum yurt dışına gitmek diyebilirim ilk aklıma gelen bu
Cevap sahibi1 yılGüle güle
iş hayatına atılmak çevre edinmek için geç sayılabilecek yaş insan 20 lerinde bu işleri halletmeli
00 Yorumlabence içinde ki çocuğu genç tutmak en önemlisi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEğer 30 yaşına kadar çok deneyim elde ettiysen değil dır tabiki.
00 Yorumla
1 yılNeden böyle bi saçma algı oluşturursunuz bunu diyenin kafada vardır engeli
00 Yorumla
1 yılBelki de hiçbir şey için geç değildir ve başlamanın zamanıdır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl35 yaşında memur oldum 36 de evlendim 38 de eşim vefat etti
326 Yorumla- 1 yıl
Ahh be başın sağ olsun. İyi misin
Cevap sahibi1 yıl@DnzKaptan amin teşekkürler
Cevap sahibi1 yıl@neverstopp amin teşekkürler Şükür
Cevap sahibi1 yıl@DnzKaptan yaşın küçük
Cevap sahibi1 yıl@DnzKaptan 7 yaş büyüğüm
- 1 yıl
Ee tamam da bu bir sorun değil ki? Ben şöyle düşünüyorum kız 20 yaşında olsa ben 27 yaşında biriyle görüşsek fikir ayrılıkları olabilir jenerasyon farkından dolayı. Ama ikimizde 30 yaşın üstünde gayet olgun yaşta hayatı tanıyan kişisel gelişimini tamamlamış insanlarız. O yüzden bence bu yaş konusu çekinilecek bir durum değil😇
- 1 yıl
Üzdünüz, başınız sağ olsun 😞
Cevap sahibi1 yıl@Benimolsadecebenim teşekkürler
Cevap sahibi1 yıl@DnzKaptan sen benim eşlerim öldü diye niyetin farklı
- 1 yıl
Çok yanlis dusunuyorsun eşlerim öldü diye niyet ne demek... yapmayın.
- 1 yıl
Hanımefendi sizin için üzüldüm. Size tavsiyem nette gördüğünüz kişilere hemen güvenmeyin, yorumlara kulak asmayın, hayırlı geceler diliyorum :)
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 teşekkürler
Cevap sahibi1 yıl@proboyman bekar memur ve İzmir öylemi?
Cevap sahibi1 yıl@proboyman boşanmanız devam ediyordu Yanlış mı hatırlıyorum?
- 1 yıl
Rica ederim hanımefendi, hangi şehirdesiniz?
Gizli Üye(18-24)1 yılYa Her şeyin tekrardan başlayacağı ya da bitip sona ereceği bir yaş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl😅😂😂 Çok geç sorma evde oturdum ö. ümü bekliyorum 😅😂😂
01 Yorumla30 yaş bilgi ve birikiminle yeniden ve sağlam temellerle inşa edebileceğin yaş hiçbir şey için geç değil
00 Yorumla
1 yılNe alaka aq, sende adamları öldürdün, alakası yok tabii ki ister insan önceden şunları yapsaydım ama emin ol çoğu şey o yaşta başlanılabilir
00 Yorumla
1 yılCinsellikten bitmiş demekle ama normal çalışıp ehliyeti flen filen yoksa almak icin geç değil ama cinselikten bitik kesin
00 Yorumla
1 yılÇok geniş kapsamlı bir soru olmuş? Ne yapmak istediğine bağlı olarak cevaplar değişkenlik gösterebilir? Soruyu detaylandırarak daraltmalısın.
00 YorumlaDeğil. Hiç bir zaman hiç bir sey için geç değildir. Ha belki buna biz kendimizi inandırırız o kadar.
00 Yorumla
1 yılhicbirsey için geç değildir. hatta tam uygun yaş. hayata dair kararlarini dana net alirsin.
00 Yorumla
1 yılHayır değil hatta bazı kadınlar 30 yaşında çok seksi ve güzel oluyor
00 Yorumla
1 yılcok merak edicem bu deneyimi 30 olunca geri dönüp yazarımmm ahshaha
02 Yorumla- 1 yıl
Sen 30 u gormezsin
- 1 yıl
ask olsun neden ya
1 yılHayır ama bazı şeyleri bulmakta güçlük yaşanıyor sadece
00 YorumlaYoo 20leri iyi degerlindirdiysen 30 lar tanıdını cikaracagin zaman demek tecrube ile sabit
00 Yorumla
1 yılDeğil bence bi insanın şu an en güzel yaşları 25 35 arasındaki 10 yılıdır
00 YorumlaGeç değil diyorlar haklılar da aslında ama her şey daha zor geliyor
00 Yorumla
1 yıl30 yaşlar erkeğin en verimli olduğu yaşlardir kendi gelişimine odaklan.
00 YorumlaDeyil yani neden geç olsun ki sebep söyle mesela ney geç olacakmis
00 Yorumla
1 yılHayır değil hiç bir şey için geç değil yaşın kaç olursa olsun
00 Yorumla
1 yıl40 ta kefen alırsın bu kafayla. fjjfjf
30 Yorumla
1 yılher şey için değil
10 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri