Foto ne alaka mı biliyorum bazı insanlar basini koyacak bir yastik bile bulamiyor oylesine iste hayalimi koyayim dedim alaka seviyesi de bende kalsin🕊🤍var mı küslükler?

Foto ne alaka mı biliyorum bazı insanlar basini koyacak bir yastik bile bulamiyor oylesine iste hayalimi koyayim dedim alaka seviyesi de bende kalsin🕊🤍var mı küslükler?

Var evet. Zamanında bir bahçe aldık. Teyzemleri de ortak ettik. Bahçe komşusu olduk. 25 yıldır kavga bitmiyor. En son 10 yıldır da babam ne teyzem ile konuşuyor ne eniştem ile. Zaten eniştem konuşulacak bir adam değil de.
ben kimseye küs değilim. annem halama küs ve uzun zamandır da konuşmuyor. en son ablamın söz gecesi bizim eve geldi. öyle dışarıdan gören aralarinda bir şey var demez, her şey normaldi. benim teyzemler bize yakın annemle aralari iyi teyzem ve eniştem gelmedi ama o kadın uzun yoldan sırf bunun için geldi konusmamasina ragmen
oversharing denince de biz
Bizimkilerden farkları yok
Aslinda yok ama babam öldüğünden beri kimse aynı degil soguk biraz kırgınlıklar var belliki ben cok denedim bu babama örnek bir evlat olmak icin gelim gidim telefon görüşmesi falan aksatmadim ama tek taraflı olmuyormuş artik herseyi kestim ben evlatlık küçüklük görevimi tamamladım saldım gitti
En iyisi salmak.
Var diyemem ama yok da diyemem sadece limoni
Bazen tamamen iletişimi kesmek büyük kafa rahatlığı oluyor
Bütün eig'ler sizin olsun efenim🌸 rica ederim 🕊
Ah canım ne güzel bir oda, huzur dolu görünüyor! 🤍 Senin de dileğin gibi kimsenin başını koyacak yastıksız kalmaması çok kıymetli… Maalesef aile içi küslükler bizim toplumda sıkça yaşanıyor. Bizde de zaman zaman dargınlıklar olmuştu, özellikle kuşak farkı ve eski kırgınlıklar sebebiyle. Ama hayat çok kısa, bu yüzden ben arayı düzeltmek için hep bir adım atan oldum. Empati yapmak ve geçmişi çok da büyütmemek iyileştirici oluyor, inanki kalpler zamanla yumuşuyor 🌸 Senin dünyanda küslük olmamasını dilerim, kimseye dertler ağırlık yapmasın!
Cevap
6Cevap
Baba tarafı hep birbirlerine laf sokuyorlar. Espri ile maskelenmiş laflar. Ben de biraz onlara çekmişim sanırım. 😅😅 Sevmediğim biri olunca laf sokma modu açıyorum. 😅😅 Ama kalp kırmadan öyle
Yok ya bizimkiler küser 5 dk sonra bir şey olmamış gibi senle konuşur türünden, kinli değiller 😂. Ben küsersem affetmem hiç birini orası ayrı sjsnsjdj
Amcamla yengem. 70 yasını geçtiler hala trip ve küsmeli barışmalı bir ilişkileri var. Bir de aylarca süren küslükler.
Sülalemde küslük nedir bilmem. Ben de kimseye küs değilim
Bence de
Teşekkür ederim 🙏🏻
Ailemde yokta akrabalardan bir tek dayımla görüşüyorum
kardeşimin teyzesi babamın küçük baldızı olan kadınla yıllardır küsüm ve çok mutluyum
Neden o kadar sürsün nasıl sorular bunlar ya
Bizde var acaba başka ailelerde de var mı diye merak ettim soruyu begenmiyorsaniz soruya cevap yazmayın
Babam ve kardeşleri bir küs bir barışık
Bizde de babam halamla senelerdir küs
Baba tarafı hep bir tuhaf oluyor 😅
Evet 😄
Var hala şahsiyetleri ile küsüz
Küslük değil düşmanlıklar var
Ailede yokta akrabalarla var
Hepsi ayrı gıcık
Baba tarafım da küslük var sadece
Çok yakın olmasalar da
Ailemde yok Allah korusun
Evet kuzenim babamla küs