Lütfen akli basinda cvp verin. Gereksiz yok zor degilmi vs yazanlari şikayet edecegim.
Durumum şu
10 sene once bosandim, bir kiz cocugum var, genc kiz. Hic sevgilim olmadi, istemedim ya da talipleri begenmedim. Derken seneler geçti. Kizimin halasi benden 2 yas buyuk, ondan cok daha genc ve bakımliyim. Birde kendimi salmadim kendi ayaklarimin üstünde duruyorum Allah in izniyle. Evliligimde özgüvenli degildim zaten mutsuzdum. Simdi onun kardesini istemiyorum vs diye bunumu hazmedemiyor bilmiyorum.
Kızıma annenin hic sevgilisi olmadimi diye sorup duruyormus. Kizimi oyle bi tavina getirmiski kizimda olmadi demiş. Oda sasirmis niye olmadi diye.
Oysa kizima hep tembih etmistim hep benimle ilgili bir seyler sorup duruyordu cunku kadin. Yok mutlumu, yok babanla barissin istermisin, yok sevgilisi var mı vs. Bende kizima annemin ozel hayatı hakkinda konusmak istemiyorum de onun ağzına dedikodu malzemesi verme dedim. Kizimda gerginlik olmasin diye oyle diyemedim o sordu cvp verdim dedi.
Bir taraftan kızıma çok çok kırıldım cünkü halası suçlu olduğu halde onu ikaz edersem işte aramizda halamla gerginlik olur diye dusunmus ve halasinin benim hakkımda en özel mahremiyetini ilgilendiren bilgileri ona vermiş. Sevgilisi var mı , hic oldumu, evlenmeyi dusunuyormu vb sorular
Boylelikle halasina da dedikodu yapma ve yorum yapma fırsatı tanımış. Bizim kültürde genelde bir kadın evlenemedi mi sanki kadın evde kaldı gibi bir bakılır. Oysa ki belki çok isteyen var ama kadın kabul etmiyor.
Mesela ben bunca yıldır yalnızım ama çok şükür hiç kompleks yapmam. Çünkü hep ilgi alaka görürüm ama şu an dıştan bakıldığında sanki beğenilmemiş, birisini tanımayi bile becerisi olmayan bir kadın gibi gözüküyorum diye çok moralim bozuldu. Dediğim gibi art niyetli insanlara dedikodu malzemesi vermiş olduk ve bunu benim kızım yaptı.
Allah a havale ettim o kadini, resmen ruh hastası. Gizli hayranlik besliyor belliki. Evliykende hep sinsi idi.
Neyse lutfen gercekci ve akli basinda gercek fikirlerinizi yazin. Nasil bi imaj olustu.
Bir de şunu söyleyeyim benim en yakın arkadaşım bana demişti ki başka bir zaman konudan çıktığında, senin bunca zaman evlenmemen abes durmuyor. Çünkü sen zaten hayatını kızına adamış birisin dedi. Yani eski eşimin ailesi de az çok benim ahlakımı, duruşumu biliyorlar. Bilmiyorum yine de farklı düşünürler mi, sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer