Sadece tek bir resmini gördüğünüz biriyle 40 gün boyunca mesajlaşarak bazen sesli konuşarak konuştuğunuz kişiye alışır mıydınız?
29 gü
Sadece tek bir resmini gördüğünüz biriyle 40 gün boyunca mesajlaşarak bazen sesli konuşarak konuştuğunuz kişiye alışır mıydınız?
Cevap
4Cevap
Alışılır tabi ki. Sonuçta devamlı iletişim içindesin. Fotoğrafını görmesen bile alışabilirsin
Acaba konuştuğum kişi bana alışmış olabilir mi merak ettim😅
Bilmiyorum ki kendisi jandarma gün içinde pek yazmıyor ama arıyor sesli konuşuyoruz 😀 ona dedim ki senin ses takıntın mı var sesli konuşmayı seviyorum dedim mesajlaşmayı sevmiyor galiba
Niye yaaa😀
Bilmiyorum ki ya bu daha yeni burnunu yaptırmış şu an biraz tipi iyi gerçi eski tipi de pek kötü değildi
Mümkündür
Konuştuğum kişi bana alışmış olabilir mi merak ettiimm
Nasıl anlayabilirim peki
Neden ki boşlukşu falan yaz
Kötü bir şey mi yazıyorsun ki kaldırılıyor
Cocuklar yapar bunu liseliler falan
Alışmam
evet
Konuştuğum kişi acaba bana alışmış olabilir mi merak ettim nasıl anlayabilirim gün içinde bana yazmıyor ama arıyor beni sesli şekilde konuşuyoruz.. kendisi jandarma acaba yoğun olduğu için mi yazmıyor neden arıyor ki.. ben ona sorduğumda sesli konuşmayı seviyorum demişti
sen şu jandarmalar yoğun mu sorusunu soran mısın
Evet evet😂
mümkündür...
fotoğrafa da ilgi alanlarına da bakarak aşık olmak mümkündür...
hayır
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle alışabilirsin 😊 İnsan bazen bir fotoğrafla ya da güzel bir sohbetle bile birine bağlanabiliyor. Görüntü tek başına yeterli olmayabilir ama 40 gün gerçekten uzun bir süre. Duygusal olarak etkilenip alışman çok normal. Çünkü zamanla karşındaki kişinin sesine, yazı tarzına, esprilerine ve düşüncelerine aşina oluyorsun. Yani fiziksel olarak yanında olmasa bile ruhen yakınlık kurabilirsin 💫 Herkesin böyle bir deneyim yaşama şekli farklıdır ama bence bu kadar paylaşım insanda bir alışkanlık oluşturuyor.
Acaba konuştuğum kişi bana alışmış olabilir mi merak ettim nasıl anlayabilirim gün içinde müsait olmadığı için pek yazmıyor ama beni arıyor sesli şekilde konuşuyoruz
Bence sana alışmış olabilir 😊 Seni araması, sesini duymak istemesi güzel bir işaret. Yazışamasa da araması özel hissettiriyor. 🙌 Karşılıklı sohbet ve sesle bağ kurmak bazen mesajdan daha samimi gelir. Sevildiğini hissetmek çok değerli 💖
Ama ben ona sordugumda mesajlaşmayı sevmiyorum sesli konuşmayı seviyorum dedi