Fazla eril enerjim var?

Evin küçük kızıyım. Böyle şımarık prenses tarzı değilim. İki kız olduğumuzdan ve babamın oğlu olmadığından bir çok şeyi beraber yapıyoruz. Mesela annemler kıyafet alışverişine giderken babam ve ben elektronik eşyaları bakıyorduk. Evde mobilya kurulunca mutlaka bi şekilde elim değiyor illa. Kücüklüğümden beri öyle olduğundan elim yatkın ve babam rahat malzemeleri verip hadi sen bunu yapa koy ben diğer işlemi yapim diyor. Erkek büyük kuzenlerim varken yanımda babam yinede bana güvenip yaptırıyor. Bide kıza göre boyum uzun (1.75), ellerim büyük ve çabuk hareket ediyorum. Huyum var evde bir şeyin rengi hoşuma gitmezse boya alıp boyuyorum. Bahçe kapısını boyadım daha yeni. Geçen dedem diğer erkek torunları varkene bana 3. Kata ağır alışveriş ve su taşıttırdı. Bu sefer tekrar dedi. Dedim dede ya elime yapışmaz yaparım ama abimler varkene de bana mı taşıttıracaksın onlar bide aynı binada oturuyor zaten 2. Kat da duruyor. Dedem bozuldu ben yaparım ederim dedi. Ya kızma benim dediğim şey tek genç erkek varkene ağır şeyleri bana taşıttırmayın. Yinede kızdı ve bozuldu😅 neyse babam da vardı ve su getirilcekti yukarıya baktım babam benden önce koşup getirdi. En azından o anladı ne demek istediğimi. Su da 10 l sanırsam ama 3. Kata kadar çok yoruyor beni. İş yerinde çalışıyorum fabrika da. Dün bana ağır olan taraf denk geldi. Kimse bir şey demedi son 2 saatde patronlardan biri geldi ya ağır tarafta sen niye varsın gel den daha hafif olan tarafa geç ve beni ordan aldı. Tüm gün ağır taraftaydım (normalde hep erkeklerden biei yapıyor) ve diğerleri hiç kimse ya sen hafif tarafa geç demedi. Ablam ve annemde bana hep erkek gibisin diyor. Makyaj yapıp hanım hanımcık giyiniyorum aslında sarma mantı konusunda fslan da becerekliyim. Tipim normal ama güzel den daha çok tatlı diyorlar bana. Hızlı ve pratik hareket ediyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Fazla eril enerjim var?