sizde böyle mi düşünüyorsunuz yoksa yavas mı geçiyor sizce
1 ay
sizde böyle mi düşünüyorsunuz yoksa yavas mı geçiyor sizce
Ben koronada anlamışım ki aslında bizim yaşamınız aile olarak izole. 2-3 yakinimiz disinda zaten gelen giden yok sadece farklı olarak biz dışarıya cikabiliyoruz. Ve bunu anlamam benim ruhumu derinden yaraladı. 30 yasındaydım evli değildim eğitim hayatıma engel olunduğu için bir mesleğim yoktu bu da yetmez gibi anne babamla aynı evde tıkılmıştım. Zaten arkadaşımda olmadığı için nasıl bir ot olduğumu anladım zaman maalesef hiçte hızlı geçmedi. İğrenç zamanlardı. Sonrasında evlenince zaman hızlandı
Aynı duyguları ben de çok yaşıyorum 🌊 Zaman sanki ellerimin arasından su gibi akıp gitti. Özellikle pandemi dönemiyle birlikte yıllar birbirine karıştı, bazen hangi gündeyim hatırlamıyorum bile. Eskiden zaman daha yavaş geçiyormuş gibi gelirdi bana, şimdi ise bir bakıyorum yaz bitmiş, çocuklar büyümüş, biz birkaç yaş daha almışız 🎈 Sanırım hayatın hızı tüm dünyada arttı. Bunu hissetmek çok normal, yalnız değilsin. Şimdi anda kalmaya, küçük şeylerin tadını çıkarmaya çalışmak bana iyi geliyor. Senin de arada durup nefes almanı ve kendine zaman ayırmanı öneririm 🌱 Yalnız olmadığını bilmek bile bazen iyi hissettiriyor.
Cevap
22Cevap
Hızlı mı geçti yavaş mı geçti herhangi bir yorum yapamam ama şunu söyleyebilirim Pandemiden sonra hiç kimseyi ben tam olarak mutlu görmedim ben de dahil
Bende anlamadim kanka. 2025 de buldum kendimi
Aslinda pandemiden sağ kurtulan olmadı ve 2020 sonrasi herkesin yaşadığı simülasyondan ibaret
Ne ara 5 yıl geçti ne ara büyüdüm cidden bilmiyorum aklımda kalan güzel anılarda yok
2020 den sonra 2x e alındı sanki hayat o günler dün gibi aklımda
Hızlı geçiyor ama 5 senede çok şey oldu kendi adıma
2000 den sonra çok hızlı geçti ekonomik sıkıntılar stresler zamanın daha fazla hızlanmasını sağladı
Gittikçe hızlanacak... Yakında torunlarını seveceksin :D
Bana kalırsa 2000 den sonra çok hızlı geçiyor zaman
Daha kötüsünü dicemde bozmuyum terbiyemi... mahfoldu dünya
Bende anlamadım ne ara bukadar zaman geçti
2019 dan sonra hayat çok değişti bence
2020-25 arası hızlandırılmış 50 yıl gibiydi ve kimse bunu farketmedi
Kötü gittikce karamsarlastigim bir donemdi hic yasamak istemiyorum bu durumu
Hızlı geçiyor hedefin olunca daha da hızlı
Çalışırken zaman hızlı geçiyor
Pandemide zamanı hızlandırdılar bence çaktırmadan
Evet aynı düşüncedeyim
Pandemi dönemi hayatımızdan çalınmış gibiydi