Erkekler neden çok prenseslesti?

Ya ben eşcinsel erkekler çok arttı hem de cinsiyet değiştiren. Bunlar dışında artık erkekler sorumluluklarından da kaciyor. Doğru düzgün evine eşine çocuğuna bakan çok az erkek var cidden. Artık kadının parasının peşinden koşuyorlar. Yok ev masrafları ortakmis bilmem ne. Ev arkadaşlığı mi bu? Kadının görevi benim bildiğim çocuğa eve vs bakmak çalışıp eşşek kadar eşine bakmak değil. Kadinin görevi cidden çok zor eskiden doğru dürüst çocuk yetiştirmek icin kadına annesi komşuları kardeşleri yardım ederdi şimdi annelik tek başına yapılıyor. Bakıyorsun çalışan kadın akşam eve dönüyor çocuğa bakıyor yemek yapıyor kocası da ev işleri müşterek diye kadını kandırıp 2 iş yapıyor. Bu ne yaa midem bulanıyor cidden. Ben bu konuda çok eski kafalı bir insanim erkek evine eşine çocuğuna köpek gibi bakacak budur yani. Karısının parasina da göz koymayacak kadın eve çocuğa bakmak zorunda değil ha yeri gelir arada yardım eder o kadar. Eşşek kadar adamlar evlerine bakamıyorlar iğrenç prensesler. Şimdi kuduranlar olacak biliyorum üzerine alınacaklar çünkü

Erkekler neden çok prenseslesti?