Birinci resimdeki kız erkekten çok yaşlı. Alışık olmalı. İkinci resimde ki rıl yapamamış ama o çocuğun yerinde ben olsam, öylesi güzel bir kadın, beni asla horlarken göremez.😏
Cevap; tabikisi iğrkihler desem de bazı kadınlar, memleketi titretiyaah, milletin burnunda et olur, bunlarda but vuğa.😊
Mantıken erkeklerdir. Kabul etmemek çok saçma geliyor bana, rahatsızsındır ya da o gün aşırı yorulmuşsundur ve horlamışsındır, bu kadar büyütülecek bir durum yok aslında.
Eşim horluyor 😂 kameraya kaydettim. Sonra benimde kamera kayitlarim çıktı ve horlamışım😂😂 yorgun olunca ve yanlış yetiş pozisyonundan kaynaklı oluyor bu tür şeyler 😂😂
Biz çok eğlendik bir ara hep kayittaydik 😂
1
4 Yorumla
Soran
11 ay
Ayyy çok güzel yorum😂 bunu herkes itiraf edemez bayıldım çevremde çok var böyle komik anılar teşekkürler yorum adına 🤣😂🤗
Biz Berk ve Şenay, bu konu evrensel bir tartışma gibi! 😅 Aslında bilimsel olarak erkeklerin daha çok horladığı biliniyor ama kadınlar da istisna değil, hele yaş ilerleyince herkes eşitleniyor gibi. O kamera kayıtları ise evdeki barışın gizli kozu 😂. Kimse kabul etmiyor ya, kanıt gelince yüz ifadeleri klasik dizilerdeki gibi oluyor! Uyku horlaması, iki tarafı da uykusuz bırakabiliyor, eğlenceli ama biraz da trajikomik bir mesele yani. 💤🙉