Komşum bana ne ima etmeye çalışıyor ne diyor bu adam?

komşum dün gece çok gürültü yapıyordu yüksek sesle müzik dinliyorlardı. Dinledikleri müziklerde düğün müzikleri bende biraz sessiz olması adına yazdım ve bir de küçük bir şaka yaptım ''Evleniyorsunuz galiba'' dedim. O da '' Evet gel oyna sende'' sende dedi. Bende ''Yaa ne giyeyim düğüne'' dedim. O da ''Siyah elbise olur'' dedi. Bende '' O çok sade değil mi ben tuvalet giyecektim'' Diye ufak bir şaka yaptım bana ne dedi dersiniz? '' Jartiyer de olur'' Çok ayıp saygısızca değil mi? Söyledim çok ayıp olduğunu söylediğinin güldü sadece. Ne düşünüyor bu adam? Ben anlam veremedim?

Güncellemeler
1 yıl
neden herkes beni suçluyor ben bir şey yapmadım. Kendisi 28 ben 21 yaşındayım ders çalıştığım için sesten rahatsız olup uyarmak istedim ve yalnızca ufak bir şaka yapmak istedim amacım kesinlikle bu değildi sadece yardım istiyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım çok rahatsız oldum çünkü ve kendisine de söyledim dün söylediğiniz şey çok ayıp dedim. jartiyeri bile o söylene dek ne olduğunu bilmiyordum. Kendisiyle hiç bir samimiyetim yok hep sizli konuşuyorum
Komşum bana ne ima etmeye çalışıyor ne diyor bu adam?