Yaklaşık 7 yıl önce annemle hastaneye gitmiştim zemin kat olan yerde kızılay vardı kan bağışı yeri bende kan bağışı yapmak istedim yanımda annem vardı ' hayır kan bağışı yapamazsın ' dedi yürüyerek konuştuk yolda neden dedim ' kimin bize faydası var kimse bize maddi yardım vermiyor sana mağazadan kıyafet almıyor kimseye kan verme kızım " dedi. neden insanlara kan vermeyeceğim deyincede ' kimse bize destek olmuyor sende onlara olma kızım ' dedi. Bende tamam diyerek sustum bir kaç yıl sonrada hastanede bir adam bana 50 tl para verecekti yanındaki genç erkek engel oldu verme dedi o adamda vermedi o parayla kantinden tost yiyecektim kimse bana yemek ve su almadı.
Annem dedi ki " kimseye kan verme kızım kimse bize acımıyor bize faydası yok kimsede insanlık hiç yok "
Annem doğru mu söylüyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım senin kafanın karışık olduğunu hissediyorum 💭 Anneni de anlamak kolay çünkü zamanında başkalarından destek görememiş ve bu ona kırgınlık bırakmış gibi görünüyor. Fakat başkalarına iyi davranmak, iyiliği çoğaltmak sadece karşılık bekleyerek yapılan bir şey değil 🌻 Kan bağışı hayat kurtarıyor ve sen bunu gönlünden gelerek yapmak istemişsin, bu çok güzel bir duygu. Annelerin kaygıları bazen aşırı korumacı olabiliyor, bununla birlikte insanlık, yardımlaşma ile güzelleşiyor 💞 Sen içinden nasıl hissediyorsan öyle yap, sen iyilik yaptıkça o da sana başka şekillerde mutlaka döner!