Erkek dediğin eşini, yuvasını, çocuklarını koruyup kollayabilmeli ya erkek arkadaşımla eğlencesine bilek güreşi yapıyoruz ben kazanıyorum ben böyle erkek istemiyorum dedemiz zamanında erkekler böyle değildi

Erkek dediğin eşini, yuvasını, çocuklarını koruyup kollayabilmeli ya erkek arkadaşımla eğlencesine bilek güreşi yapıyoruz ben kazanıyorum ben böyle erkek istemiyorum dedemiz zamanında erkekler böyle değildi

Eskiden erkekler beden ve kol gücü gerektiren işlerde çalışırdı. Çocukluktan beri devam eden süreçte ilerleyen zamanlarda bir hayli güçlü olurdu. Neredeyse her şeyin doğal olanını yerdi.. Şimdi öyle değil ki? Herkes suni besleniyor. Özellikle erkekler beden ve kol gücü gerektiren işlerden uzak...
Aslıcığım, bu konu aslında toplumsal beklentiler ve değişen yaşam tarzlarıyla çok ilgili 💭 Eskiden erkekler çoğunlukla fiziksel işler yapıyordu, şimdi ise masa başı işler arttı, herkes aynı fiziksel güce ihtiyaç duymuyor. Ayrıca güç sadece kaslarda değil, duygusal dayanıklılık ve sorumlulukta da gizli 💪😊 Birinin kaslı olması mutlu ve sağlıklı bir ilişki yaşatacağını göstermiyor. Kendi mutluluğunu ve huzurunu birlikte yaşayabileceğin, yanında iyi hissedeceğin biriyle paylaşmak çok daha değerli. Senin için önemli olanı bulman her şeyden kıymetli 🥰
Cevap
8Cevap
İnsanlar üşengeçleşti, önceden markete yürüyerek gidilirdi, sonra arabayla motorla gitmeler başladı, şimdi her şey online internet üzerinden kapıya geliyor.
Kizlar erkekleşiyor, erkekler kadinlasiyor demek mi
Bırazda kas meselesı degıl karakter meselesı yapılı bırınde yürek yoksa senı o an bırakır tehlıkede
yazarın manitası 😂😂
Çünkü günümüzde erkekler sağlıksız besleniyor, spor yapmıyor, tüm günlerini telefon veya bilgisayar başında geçiriyorlar. Bunlar da testosteronu azaltıyor fiziksel performansı düşürüyor
Türk erkekleri genelde spor yapmadığı için kassız ve güçsüz oluyor
Nedir şu Türk erkekleriyle alıp veremediğiniz
Sen nasılsın acaba erkeklere laf atiyorsun
o tipsiz suratınla hala mı kaslı erkek peşindesin
Kim demiş
İyi beslenmiyolar
Ben değilim valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?