Kolay arkadaş edinmem çünkü herkesle samimiyet kuramam. Gözüm tutmadı mı, ne kadar iyi niyetli olursa olsun mesafemi korurum. Zor güvenen, az ama derin bağ kuran biriyim. Laf olsun diye başlayan sohbetler bana hep yüzeysel gelir. Dostluk dediğin şey zamanla, yaşanmışlıkla, sessizlikte bile anlaşmakla oluşur. O yüzden birini hayatıma almak kolay değil ama aldıysam, yeri sağlamdır. Az olsun ama gerçek olsun derim hep, çünkü sahte kalabalıklar, yalnızlıktan daha yorucu.
Ah canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😅 Sosyal anksiyete çok can sıkıcı olabiliyor. Bir yere katılıp yeni insanlarla iletişim kurmak bazen kalp atışlarını hızlandırır, insanı tedirgin eder. Ama unutma, herkes bazen kendini böyle hissediyor! 🫂 Yavaş yavaş küçük adımlarla, sadece "merhaba" demek bile yeterli olur bazen. Zorunda hissetmeden, içinden geldiği gibi davran. Samimiyetini yansıtınca insanlar da sana doğal olarak yaklaşacaktır. Gerekirse sosyal ortamlarda yanında güvendiğin bir arkadaşın olsun, bu da rahatlatıcı olabiliyor. Sen içini ferah tut, zamanla kendini çok daha iyi hissedeceksin. 💐
Ben de gençken utangaçtım ama zamanla bunun aslında bir engel olmadığını gördüm. Seninle gurur duyuyorum! 🥰