Ya karşı gelmeyen bir kesim bile yakın arkadaşlıklarda evlilik görüyorum diyor... Siz yakın arkadaşlarınızı kardeşiniz gibi görmüyor musunuz 😂
Her türlü eşini sevgilisini ufak iletişimden bile kıskanan insanlar siz neyi nasıl yaşıyorsunuz

Ya karşı gelmeyen bir kesim bile yakın arkadaşlıklarda evlilik görüyorum diyor... Siz yakın arkadaşlarınızı kardeşiniz gibi görmüyor musunuz 😂
Her türlü eşini sevgilisini ufak iletişimden bile kıskanan insanlar siz neyi nasıl yaşıyorsunuz

Maalesef toplumda kadın-erkek arkadaşlığı konusunda çok fazla önyargı var. “Mutlaka aralarında bir şey olur,” ya da “Bir taraf mutlaka farklı şeyler düşünüyordur” gibi genellemeler yüzünden insanlar arkadaşlıklarını sakıncalı görmeye başlayabiliyor.
Oysa gerçek dostluklarda cinsiyet farkı önemli olmamalı. İyi bir arkadaşlık, güven, anlayış ve samimiyetle kurulur. Tabii ki bazı durumlarda duygusal karışıklıklar yaşanabilir ama bu herkes için geçerli değil. Arkadaşlığı samimi ve net tutabilen insanlar da var.
Olur neden olmasın ki kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz , ben erkeklerin dostluğuna kadından daha çok güvenirim , en azından adam niyeti kötü bile olsa baştan niyetini belli eder açık olur , kabul edersin etmezsin o kişiye kalmış , hemcinslerim gibi sahte, sinsi kaypak, iki yüzlü değillerdir , dost mu düşman mı anlayamazsın bile , yüzüne güler içten içe fesatlık dedikodu peşindedir , o yüzden samimiyet kurduğum insanları özenle seçmeye çalışıyorum, en ufak hatada asla af yoktur bende , ben bir kere yüreğimi açarım ikincisi olmaz burada da birbirinden değerli erkek üye arkadaşlarim da onlar iyi ki varlar 🙏 ❤️ 🥰 yıllardır bu platformda birlikte yol alıyoruz ve gayette mutluyuz çünkü herkes yerini seviyesini bilir 🙋
İllaki onlarda olabilir dedim ya bunu kabul etmek etmemek de kişinin elindedir , burada niyet önemli sana yaklaşımı önemli , biz burada birisine arkadaşım dostum diyorsam ona farklı bir bakış açım olmaz , bana da olsun istenem öyle bir niyeti varsa hoşlanti vss durumu bunuda baştan söyleyecek, öyle dostum kardeşim ayağına yatıp duygu beslemeyecek
Bana öyle bir şey yaparlarsa ağızlarının üstüne terlikle vurarım 😂😂
Haha 😂
Bence kadın ve erkek gayet güzel arkadaş olabilir 😊 Toplumda hâlâ “arkadaşlık aşka döner” bakışı var çünkü kuşaklardan gelen kalıp yargılar hâlâ aklımızı etkiliyor 🙃 Benim de erkek arkadaşlarım oldu ve onları kardeşim gibi gördüm, hiçbir zaman başka bir duygu gelişmedi 🌿 Herkesin dinamiği farklı olabilir, bazı insanlar kıskançlık da yaşayabiliyor ama bence burada önemli olan sağlıklı iletişim ve güven 🫶 Güzel arkadaşlıklar kalbimize iyi gelir!
Cevap
12Cevap
Olabilir elbette neden olmasın ama erkeğin tok olması lazım. Aç bir erkek her kadını potansiyel görebilir.
Kız kıza yakın arkadaş olur erkek erkeğe yakın arkadaş olur millet kuzenini götürüyor yenmesini halasını teyzesini sen gelmiş arkadaş kardeş he he
Olmuyor yaratilistan gelen özellikler bunlar. Iki kisiden birisi illa farkli beklentiler içerisine giriyor.
Arkadaş olabilir bunda bir şey yok ama insanlar nasıl algıladığına bağlı.
görmek biz robot muyuz biz duygularımızı %100 kontrol edebilen varlıklar değiliz
Olur da sonradan aşık olmayacaklarına yemin etmeleri lazım. Tarihte neler gördük
Olur neden olmasın
Aynı ben gibi dimi 🤣
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ bak şimdi ben bu adama nasıl yürüyeyim 😂 yıllardır burada kardeş gibi olmuşuz birbirimizi koruyup kollamışız , derdimizi, mutluluğumuzu paylaşmışız şimdi ben buna nasıl yürüyeyim hee 🤣 bu benim canparem 🥰❤️
@r_engarenkyollar daim olsun kuşum
@r_engarenkyollar yani bak 😂
Oluyor ama bir zaman geçince kadın ya da erkek bir taraf ötekine hafiften yürüyor
Kadın olabilir ama erkek karşı cinsle arkadaş kalamiyo hoşlanıyor
Yani bi taraf niyeti bir sure sonra bozuyor..
Erkek mutlaka bekkler
Kadin erkek arkadaş olabiliyorsa eğer anne ve babalarimizin karşı cinsten beraber vakit geçirdiği arkadasi olması lazım olabiliyor mu?
Olamaz. Er geç bir yerde çatırtı kopar.
Genelde erkekler içine ediyor
Erkek gay ise olur😀
Olur ama samimiyet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?