Düzgün erkek bulamıyorum ahlak namus Allah korkusu olan erkek yok gibi bisi. Çoğu sapkın düşünceleri var
Maneviyati yüksek insan nereden bulurum?
Öyle içen dövmesi olan erkek sevmiyorum
Düzgün erkek bulamıyorum ahlak namus Allah korkusu olan erkek yok gibi bisi. Çoğu sapkın düşünceleri var
Maneviyati yüksek insan nereden bulurum?
Öyle içen dövmesi olan erkek sevmiyorum
Öyle erkekler var biraz daha köşelerde takılıyor yani onlar istemediği sürece görünmezler ama şöyle de bir şey var ortalıkta gezen kızların niyeti para ve art olduğu için bizlerde güvenmekte zorlanıyoruz eğer öyle erkekleri bulmak için ipucu vereyim , turistlik yerlerde bulursun belki yabancı birisi ile tanışırsın başarılar.
Canım, hissettiklerini çok iyi anlıyorum. 🌼 Bugünün dünyasında değerlerini ve beklentilerini karşılayacak birini bulmak gerçekten zor olabiliyor. Herkesin manevi anlayışı farklı, herkes farklı bir yoldan ilerliyor. Senin için önemli şeyleri aramak elbette çok doğal ve haklısın. Kendini asla yalnız hissetme, çünkü benzer hassasiyetleri olan insanlar mutlaka var. Bazen doğru insanı bulmak zaman alabiliyor, kendini geliştirirken sakince beklemek de çok kıymetli. Kendi değerlerinden ödün vermeden ilerle, bir gün o özel insan da karşına çıkacaktır. 🌺🫶 Unutma, herkes biricik ve sen de olduğun gibi güzelsin!
Cevap
14Cevap
Tarikatlar var zibilyon tane memlekette. Git onlara ben evlenmek istiyorum de bulurlar sana kendine göre birini :D
İstanbuldaysan bizim grupta bir arkadaş 5 vakit namazlı hatta bugün konuştuk aynı konulardan şikayetçi tanıştırayım sizi belki sonu mutlu olur sevaba gireriz
Hmm ne işle mesgul ler kaç yaşında lar
30 ya da 31 yaşında olması lazım psikolog
Aa bende sağlık sektöründe yim merak ettik arkadaşları şaka gibi
Bende 26
Profili açayım yaz oradan fotoğrafını atayım beğenirsen senide ona gösteririm konuşursunuz sonra
Ay utanırım ya arkadaşının boyu kaç sarışın esmer?
Yani ben açıyorum profili sormak istediğin bir şey varsa sorarsın uyarsa tipi sende kendini gösterirsin
Burdan yaz boyu kaç sarışın esmer mesaj atılmıyor ztn ya ben kimseye foto atmadım int ten
177 kumral sen?
160 48 kg
Arkadaşın özel de mi devlette mi
Daha önce sevgili si oldu mu
😄 Yani ablacım tüm kızlar soruyora açıp konuşalım istersen merak ediyorsan aç profilini mesaj atayım merak ettiklerini sor
Kimseyi eklemem burdan canım
Yani sen bilirsin o zaman ne diyim buradan sana nasıl tarif edeyim hayırlısı olsun hakkında
Özel demi çalışıyor
Aynen kendi kliniği var
Fotosu yok mu veya int sitesi merak ettim bak
Fotoğrafı var ama burada sorunun altına yükleyemem ya da gösteremem intetnet sitesi yok bildiğim kadarıyla
Gerçi mesafe var aramız da çocukla
Kısmet
Vallaha ablam ahlaklininda bazi sapikca düşünceleri oluyor. Sen saf de tam olsun. Ama safinda gözü açılana kadar
özelliklerim sanıyorum uygun gibi ama konuşmak gerekir tabiki
Allah iyilerle karşılaştırsın, biz de öyle bayan bulamiyoruz
Maneviyatı yüksek erkeği burada bulursun doğru adrestesin
Ahlaklı kız mısın sen
Ahlakli kadin bxbxbxbx
Dövmesi olan erkekler de sana bayılıyor du
Henüz beni tanımıyorsun benn olabilirim.
Düzgün erkek bulunca kıymetini bilecek misin sanki
Aynısını kızlar için bizde düşünüyoruz
en dogrusi
Abla pes etme
Bulursan bizede haber ver
Tanıdıgı falan vardır bnde onu alırım
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?