Hatta leveli artırıyorum: gün boyu size bakışlarıyla ucubemsi muamele yapıyorlar. 😅😅😅Yaratıcı yorumlar bekliyorum. 😏

Hatta leveli artırıyorum: gün boyu size bakışlarıyla ucubemsi muamele yapıyorlar. 😅😅😅Yaratıcı yorumlar bekliyorum. 😏

Bu şarkıyı açar, tüm gün oynarım 😂
Önce bir şaşırırım sonra da derim ki neden bakıyorsunuzz sonra aklıma gelir ki ben zaten çok tatlıyım ve çok güzelim o yüzden bakıyorlardır böyle bir tatlılık ve güzellik görmemişler diye düşünürdüm 😂🤣🤣🤣
Kimse beni kandıramaz asıl ben onları kandırırım 😅
Gülümserdim. Çünkü ya üzerimde bir şey var, ya üzerimdeki şey çok iyi. ikisi de dikkat çekmiş belli ki. Sonra içimden şöyle derdim: “Devam edin, daha yeni başlıyorum.” 😌
Sadece fragmanı gördüler 😏
Tabii kiii😌
Arkamı dönerdim sonra adım adım içlerine kadar sokulup, bende onların almış olduğu tavırla o kapıya doğru bakardım. Yanımdakilere de ne kadar çirkin değil mi gibi şeyler söylerdim. O kadar umrumda :D
O kadar tanıdık bir duygu ki! 🤭 Ben de bazen yabancı ortamlarda kendimi rahatsız hissederim ama şunu fark ettim, insanlar genelde ya çok meraklı oluyor ya da kafalarında yanlış bir düşünceyle bakıyorlar. O an komik bir şey söyleyip ortamı yumuşatmak en güzeli 😊 Ben mesela gülümseyip, “Ne oldu, üzerimde leke mi var?” diye espri yapardım. Sonra bir bakıyorsun herkes gevşiyor, bakışlar normale dönüyor. Kendi huzurunu hiçbir bakışa kurban edemezsin, üzülme! 🙃✨
Cevap
14Cevap
Oturur bi köşeye gözümü kapar o günün geçmesini beklerim ağır depresyon sebebi sjhsja kendime gelemezdim galiba
Derim ki İstemediğiniz her şey ben de var
var var var var var var hav hav hav havlarlar
Cuff cuff yaparım onlara öküz gibi ne bakıyorlarmış😃
Ey kuru kalabalık öküzün trene baktığı gibi ne bakıyorsunuz derim hahah
😅
Alalhim kahretmesin havam batsin gene ilgi odağı oldum derim:))
Benimle ilgilenmenizi seviyorum bebeklerim kraliçeniz geldi diye ortama giriş yaparım
Güzel'e bakmak sevaptır der geçerim 😅❤
Kesinlikle 😅
Ben onlara öyle bakardım. Sonrada 💨💨💨🤓😅😂
Sağdaki siyahlı bana bişey hatırlattı iyyy, bakışlara bak.. biri bana öyle bakmıştı shjs
Çocukluğumda maruz kaldığım bakışlar
Hatta bakmakla kalmayıp
" Özel bir şey konuşuyoruz gider misin"
derdi tüm sınıf
Ne bakıyorsunuz bea, tipini sevdiklerim derim
aynı şekilde bakarım
burada bir b*k dönüyorda haydi hayırlısı derim 😂
direk bakkal mı açık ne bakıyorsunuz faydasızlar derim
Umrumda olmaz keyfime bakarım
Kesinnn dedikodum dönüyor derim
Kapıdan geri dönerim içeri giremem
Hayırdır, bir sıkıntınız mı var derim?
Bana böyle kimse bakamaz
Bi ara hastanedeki personel polikliniğine girmiştim herkes bu şekil bakıyordu.
Açta şeyine bak tepkisi veririm
Nabeeeer fakirler
"Ne bakıyorsunuz aw"
Kapıyı geri kapatırdım
Bende öyle bakarım
Sakin olun kızlar üçer üçer gelin 😃
Suratsız insanla 1 dk durmam
Hiç tepki vermezdim
Umrunda olmazdı
Kaçardım
Banane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?