Siyasi görüş yüzden ailesi beni istemiyor babam bilse oda istemeyecek sanki ama kalbîm sevdiğimden vazgeçmiyor. Ne yapayım?

Babam bir tek sülalede teyzemle birlikte ak partili ama bu teyzem de erkek gibi ona erkek fatma desek tam yeri ama çok inançlı ama değilmiş gibi bir havası var ve babam da yıllar sonra kuran okumaya başladı yani çok değişti. Ondan önce alkolikti ama şimdi kendisi kankam çok iyi anlaşıyorum babamla ama sevdiğim de Atatürkçü biz doğuluyuz oda öyle ama onlar çok bağımlı varsa yokları siyaset ve politika ile çok ilgililer yani hayat felsefeleri sadece bu ama sevdiğim onlar gibi değil ama ailesi partilere felan katılıyor ve yürüyüşlere de katılıyor vs bense asla yapamam böyle şeyleri vs aramızda kültür farkı da elbette 🙄 fazlasıyla var:) onlar çok modern benim annem babam ise yurdum insanı hala bir tabaktan birlikte yemek yeriz vs yani özümüzde köylüyüz ve bununla gurur duyuyorum ve aileme yakın olan çok kişi olduğu halde dün ona yazdım. Biliyorum sevgimiz hariç bizi bağlayan hiç bir şey yok ama çok seviyorum 😘 onu ama aslında başkasına şans versem dünya sanki ailemin olacak. Ama kalbîm sevdiğime yenildi?

Güncellemeler
1 yıl
Engelledim onu şimdi boşuna yazdım kusura bakmayın
Siyasi görüş yüzden ailesi beni istemiyor babam bilse oda istemeyecek sanki ama kalbîm sevdiğimden vazgeçmiyor. Ne yapayım?