Çok kolay iltifat ettiğim için flörtöz zannediliyorum mesela.

Çok kolay iltifat ettiğim için flörtöz zannediliyorum mesela.
Takdir edilmiş bir bireysin demek ki. Bizim toplumumuzda pek yaygın bir şey değil. Dolayısıyla da sen de takdir ve iltifat içeren bir şey söyleyince ooo beni beğeniyor diyebilir bunu hiç görmemiş bir insan. Sen pozitif olmya devam et kim ne derse desin
Ne güzel bir konuya değinmişsin 🌸 İltifat etmek, insan ilişkilerini yumuşatan ve aradaki bağı güçlendiren çok değerli bir alışkanlık bence. Sen karşı tarafa güzel duygularını aktarırken bazen yanlış anlaşılabilirsin, bu çok normal. Ama hiç üzülme, iltifat etmek kesinlikle flörtözlük anlamına gelmez, sadece pozitif bir enerji yaymak demek 💕 İnsanlar bazen alışık olmadıklarından farklı algılayabiliyorlar, ama senin içtenliğin çok kıymetli. Ben de kolay iltifat edenlerdenim ve çoğu zaman karşımdakini mutlu etmek bana da iyi geliyor. 🥰 Sen de bu güzel yönünü kaybetme, bence dünya daha çok iyi söz duymaya ihtiyaç duyuyor!
Cevap
14Cevap
Kalem etekli stilettolu zarif giyimli utangaç masum tatlış yüzlü kadınları görsem edeceğim de... Her taraf değirmen taşı kıvamında goca götlü garı dolu 😝
Ne yapacaksın kız Amerikalıl sarı piccci
Sana Hakkı Bulut kıvamında yağız bir Anadolu yiğidi verelim gel
Dikkat et de kibirinde boğulma.
Mezarlıklar hayattayken kendini vazgeçilmez zanneden kibir budalası dalyapRakların kemikleriyle dolu hatırlatırım
Gelişigüzel anlık geldiği gibi direkt iltifat ederim
Sevdiğim insan olursa ederim ama kolayca etmem herkese hayır
Herkese mavi boncuk dağıtırım, evet. Çoğu zaman iltifatlarımı yutuyorum dalkavuk görülmemek için.
Sana etmek istiyordum ama göze batmamak için edememiştim
Seninle konuşmak istediğim bişey var ama özele cagirsam iki dakika gelmezsin burdanda söyleyemem yani sana bıraktım
Tamam beni diğer erkeklerden zannetme o bana yeter. Seninle tanışmaya çalışıyorum sadece
Kesin bu fotoğrafsızligin altında çok güzel gulen çok tatlı bakan bir kadın var her iddasina varım
O senin düşüncen ben genelde hislerimde yanilmam bence sen bunu yazarak bile benim sana olan düşüncelerimi onayladın 😄
Ederim etm sine de bı yere varamiuorm rezil olduğumda kalouorum
Hiç zorlanmam bu konuda diyelim
Kolayca iltifat etmem
Hak ediyorsa ebetu
Evet genellikle
Evet ederim neyse onu derim
Ederim ama sapık derler
Etmem
Ederim evet
Ben de öyleyim.
Evet ederim.
Ederim