Herkes evlendigi kişiye bir gecmisle mi gidiyor hatalar oluyor mu illa geçmişte
Benim var maalesef
Herkes evlendigi kişiye bir gecmisle mi gidiyor hatalar oluyor mu illa geçmişte
Benim var maalesef
Herkesin iyi kötü bir geçmişi vardır ama bu kötülüğün boyutu insanın elinde bugün attığın adımın yarın nereye düşeceğini ön görebilmen lazım işte hatası olmayan nadir insanlar da var tertemiz olan ama bu devirde artık çok kalmadı
Ben biraz cekiniyorum gecmisimden yani geçmiş dedigim ergenlik çocukluk zamanim
Canım herkesin geçmişi oluyor, bunda utanacak bir şey yok 🌸. İnsan olarak zaman zaman hatalar yapabiliyoruz, bu hayatın bir gerçeği. Önemli olan, geçmişten ders alıp kendine ve ilişkine değer katman 💫. Evlilikte önemli olan dürüstlük ve karşılıklı güven. Eşin de bir geçmişle yanında olabilir, sen de. Hepimiz yaşadıklarımızla buradayız ve bunlar bizi biz yapıyor. Kendini suçlama, sadece bugüne ve geleceğe odaklan 🕊️. Unutma, duygularını paylaşmak iyileştirir!
Cevap
4Cevap
Geçmişinden çekinmeye gerek yok seninle olmak isteyen bunları kabul edecektir sadece dürüst ol sonradan öğrenmesin
Ben çekiniyorum ama ya
Sanmıyorum cinselllik yasamadim ama 16 yaşında en fazla sarılıp opmustuk
Herkesin var kiminin çok daha masum kiminin çok daha beter oluyor
@Sorumvardasoracam haklısın
@KaradenizliBeyfendi eğer daha masumsa kendini korumak için uğraşmışsa o kisi gerçekten iyi niyetli fedakar sadık biriyse sana kıyamiyorsa kaçırma bence
Sen kaçırmadın galiba ;)
@KaradenizliBeyfendi yok kaçırdım ama bulursam kaçırmam
Kaçırma kanka ;)
@KaradenizliBeyfendi ben tek opusmustum O da 16 yasinda
Normal olabilir bunlar bu devir 16 yasındakiler neler yapıyor
@KaradenizliBeyfendi bulamıyorum iş de bulsam kacirmayacam
@KaradenizliBeyfendi ben 16 yaşımda kafamı eğerek yururdum erkek görünce kaçardım
🤣🤣🤣
Ailem bana erkeklerin dünyadaki en kötü varlıklar olduğunu anlatirlardı
Hatasız kul olmaz herkesin hatası farklıdır
Dogru ama ben cekiniyorum biraz gecmisimden
Evet
Benim geçmişim yok hayatımda kimse olmadı ve evleneceğim kadının da öyle olmasını istiyorum ben onun ilki oluyum o da benim ilkim olsun istiyorum
Elbette yani yaşimiz kaç olmuş çocuk degiliz
Dogru ama ben cekiniyorum biraz gecmisimden
Kafaya takma değer veren seven insan bunları önemsemez insanız sonuçta
Ne bilim herkes takıyor cinsellik yasamadim ama en fazla ergenlik yillarimda opusmustum
Ne var onda bende bir şey oldu sandım
Ben cok takiyorum psikolojimi bozdum resmen eski sevgilim bu yüzden birakmisti beni ilk aşık olduğum kisiydi
Bence gereksiz takıyorsun
Önemli olan geçmiş değil hatalarından ders alıp almadığın
Aldım ama geçmişe takılıyor herkes
Cinsellik yok bu arada en fazla opusmustum
Nasibin illaki bulur seni. Geçmişinle de kabul eder. Fazla takılma
Peki yaşadığım seu sorun edilecek bir şey mi ergenlik yıllarımda yaptığım bu sey
Ne yaşadın ki
Cinsellik yasamadim hayatım boyunca dokunma falan hiç olmadı ondan önce yani ergenlik yıllarımda en fazla opusmustum birde makarasina sosyal medyadan erkeklerle konuşmuştum erkek dedigim o zaman ki benim yasumdakilar 15 16 yani cinsellik yok arada foto falan maksat makaraydi
Ya kızım geçmiş dediğin bu muydu? Hiç takılacak bir şey yok. Sen benim geçmişime sahip olsan kendini asarsın herhalde
Sevgilim bu yüzden benden ayrılmıştı namussuz vs demişti
Boş yapmış geri kafalı iyi olmuş bittiği öylesi çekilmez zaten
İlişkiye hata demem şahsen.
Opusmeye falan
Ona da demem. Niye hata olsun. ?
Ben cok pişmanım bundan 2 yıllık sevgilim bu yüzden birakmisti bunu
Beni
Öpüştün diye mi?
Evet
Yinemi sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?