Hayatım ne anlama geliyor?

Merhaba, ben 19 yaşındayım ve almanyada yaşıyorum.

Hani herkesin hayatının kötü olduğu dönemler vardır ya bu bir yıl sürer iki yıl sürer falan ama ben de bu süreç sanki asla bitmeyecek gibi ve umudumu kaybettim. Çok şükür eden bir insandım bir zamanlar dinime yakındım ve size söyliyim benim hayatta ne hayatımı etkileyecek olan yerler vardır gittiğim veya içtiğim şey. Zararlı hiçbir madde kullanmıyorum, hiç bir masada yokum ve yanlış insanlarla asla alakam yok. biraz şiddet içinde büyümüş bir ailenin kızıyım. Çocukluğumda eski arkadaşlarım tarafından psikolojik şiddete maruz kaldım ve küçük yaşta travma olarak kaldı. Herkesin normalleştirdiği şeyleri asla normal bulmuyorum ve hayatın iğrenç bir yer olduğunu hep aklımda bulundurup hiç bir zevk almıyorum çünkü hayatta her şey ters gidiyor. Ehliyetimi 3. defa kaybettim, işim iyi gitmiyor otelicik okuyorum ve iş yerinde hiç mutlu değilim, insanları yüzünden. Okulda derslerimde kötü olmaya başladı artık yani hepsi aslında ehliyetimden ibaret. Daha dün terapiye gittim ve doktor bana “Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu” veya otizimimin olabileceğini söyledi. Normalde aklı iyi çalışan ama hayatta her şeyi ters giden bir insanım. Hiç sevgilim olmadı bilmiyorum çirkinde sayılmam ama herkesin hayatında aslında tereyağ gibi giden şeyler bende olmuyor sürekli bariyerler var önümde. Buda geleceğimi etkiliyor tabi ama şükür etmemezlik yapmak istemiyorum. Sürekli namaza başlayıp bırakan bir insan oldum ama içimde o kadar dindar bir insan var ki.. bana lütfen ne yapmam gerektiğini söyler misiniz bir gün aklımı kaybedicem.
Hayatım ne anlama geliyor?