Benim tanidigim Hristiyan dunaysinda beraberlikler jle bizdekileri detayda kiyasladim. Siz ne dusunuyorsunuz?

Benim tanidigim Avrupada mesela inanclar neredeyse bitmis. Evliliklerde bitmis sayilir. Insanlar kolay ayrilip baskasiyla yasayabiliyorlar cocuklari takan cok da yok, once ben anlayisi var ve cuma cumartesi geceleri genelde parti yapiyorlar ickili eglenceli. Bu arada ickilerin dozu asilabiliyor. Kimse kimseye waygisizlik yapmamaya calisiyor, cunku biliyorlarki ayrilirlar. maalesef cocuklar genelde kendi anne babalriyla buyumuyirlar ve cok fazla partner degistirilebildigi icin isimle hitap ediyorlar, uvey baba anne yerine mesela jack diyorlar. Tabi yapilan arastirmaya gore cocuk tacizlerinde en buyuk risk, uvey ebeveynle yasayan cocuklarinmis. Bizde ise evlilik var ve omurluk tutmaya cocuklar icin calisiliyor. Bunhn yaninda nasilsa bosanilmayacak kafasiyla saygisizliklar cok olabiliyor, hergun kavgalar..

Benim tanidigim Hristiyan dunaysinda beraberlikler jle bizdekileri detayda kiyasladim. Siz ne dusunuyorsunuz?