EEvli bırıne asık oluyorum?

Arkadaşlar biliyorum yapılmaması gereken bir şey ama benim yan komşum var balkona çıkıyor akşamları sürekli bakışıyoruz böyle bir hafta kadar bakıştık ve ilk defa gördüm onu daha önce hiç görmemiştim herhalde yeni taşınmış evli 2 tane çocuk var ben de evliyim Eşim bana hiç ilgi göstermiyor sürekli ailesine de onu yapıyor Ailesi bugün boşa dese beni boşayacak Yani ben eşimden çok soğudum Bu adamın da bakışı Benim ilgimi çekti Yani hoşuma gitti sonra çocuğumu parka götürdüm baktım arkamdan O da çocuğunun parka getirdi ve bana neden numaranı vermedin dedi Ben de Numaramı bilmiyorum dedim ve sonra görüşürüz dedi gitti sonra tekrar balkondan bakış tı bakışıyorduk dünden beri hiç ortada yok Ne balkondan görüyorum ne de eşi Kıyafet falan serıyor acaba neden balkona çıkmıyor artık benı mı begenmedı ben çok hoslandım ondan nasıl oldu bılmıyorum ve korkuyorum da ama yapacak bısey yok sızce artık konuşmak mı istemiyor sürekli balkona çıkıp bana bakan bir adam neden böyle birden değişti ve benden yaşça da büyük yani 30'larda ben 21 yaşındayım

EEvli bırıne asık oluyorum?