Aile & Toplum Bu oturma düzenine katılıyor musunuz? Onur432 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence iki anne yan yana arkada iyi sohbet edebilirler siz ne dersiniz? 😄 Bu oturma düzenine katılıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. hayır eşim yanımda olur 0 0 Yorumla
Allinna Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Eş yanında olmalı. İki anne eşit olsun hem sohbet muhabbet mis gibi 1 1 Yorumla Allinna 1 yıl Midesi bulanan yanda ekstra bi rahatsızlığı olan yoksa tabi. Yorumla
birsoruhesabı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Böyle şeylerin önemi yok kim nerede isterse orada otursun 0 1 Yorumla Onur432 1 yıl Elbette yok: ) tatlı bi latife Yorumla
Seanote Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben katılmıyorum 😀 1 4 Yorumla Onur432 1 yıl Nasıl olmalı? 😀 Yorumla Seanote 1 yıl Araba kullanan ben eşim yanımda arkada anneler😀yada araba eşim kullana bilir yanında ben anneler arkada😀ideali budur Yorumla Onur432 1 yıl Olması gereken bence de o.. görsel kusurlu😀 Yorumla Seanote 1 yıl Evet kesinlikle katılıyorum 😀 Yorumla
Abicimyapma Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Hepimiz arkaya geçeriz 0 2 Yorumla Onur432 1 yıl Teslan var galiba : ) Yorumla Abicimyapma 1 yıl Yokta uğraşamam aga saçma sapan şeylerle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayır eşim yanımda olur
Eş yanında olmalı. İki anne eşit olsun hem sohbet muhabbet mis gibi
Midesi bulanan yanda ekstra bi rahatsızlığı olan yoksa tabi.
Böyle şeylerin önemi yok kim nerede isterse orada otursun
Elbette yok: ) tatlı bi latife
Ben katılmıyorum 😀
Nasıl olmalı? 😀
Araba kullanan ben eşim yanımda arkada anneler😀yada araba eşim kullana bilir yanında ben anneler arkada😀ideali budur
Olması gereken bence de o.. görsel kusurlu😀
Evet kesinlikle katılıyorum 😀
Hepimiz arkaya geçeriz
Teslan var galiba : )
Yokta uğraşamam aga saçma sapan şeylerle
Hayır
İgrenc