Aile & Toplum Sık izleme nedeni? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bir erkek neden bir kızı hep gözetler kiminle ne konuşuyor ne yapıyor ve kime gülümsediği dahil Güncellemeler1 yıl Ayrıca bilerek çarpmaya da çalıştı Sık izleme nedeni? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Vericek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne Yorumla Soran 1 yıl Ne vericek Yorumla
nua___ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Takıntı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bilerek çarpmaya çalışması peki Yorumla
murat165 Takip Et Bilge Yaş: 35 1 yıl Aşk olabilir 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Ama adım atmıyor Yorumla murat165 1 yıl Sen at sor ona Yorumla murat165 1 yıl Ayni okulda degil misiniz Yorumla Soran 1 yıl Aynı iş yeri Yorumla murat165 1 yıl Sen sor çek köşeye cesaret edemiyordur Yorumla murat165 1 yıl Benim aklima baska birsey gelmiyor Yorumla Soran 1 yıl İşten ayrıldım dün maalesef artık soramam Yorumla murat165 1 yıl Neden ayrıldın ondan mı Yorumla Soran 1 yıl Yok program yürüttüm o yüzden Yorumla murat165 1 yıl Ne programı Yorumla murat165 1 yıl Anlatsana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vericek
Ne
Ne vericek
Takıntı
Bilerek çarpmaya çalışması peki
Aşk olabilir
Ama adım atmıyor
Sen at sor ona
Ayni okulda degil misiniz